ASUS X54C laptopa işlemci tavsiyesi

KEREMBCR03

Hectopat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba, bende ASUS X54C model bir laptop var. İşlemcim sanallaştırma desteklemediği için üst model bir işlemciye geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptoplarda işlemci değişimi olmuyor %99. Olsa da hiç verimli olmaz. Zaten satmıyorlar mobil işlemcileri.

Kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptım. Ben araştırdım benim cihazımda değişim oluyor. Benim isteğim verimlilik değil sadece sanallaştırma desteği olmasını istediğim için değiştirmek istiyorum.
Aşağıda sistemin CPU-Z bilgileri mevcut.
Ve İ5 2520M 2.5 GHZ SR048 NOTEBOOK İŞLEMCİSİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 954754909 burada buna benzer yaklaşık 20 tane uyumlu mobil işlemci buldum.
Bu da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
değişebildiğinin gösteren video.
İşlemci anakarta lehimli olduğu için yükselemezsiniz işlemciyi.

Benim cihazımda lehimli değil aynı masaüstündeki gibi çıkarıp değişebiliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-11 174708.png
    Ekran görüntüsü 2021-10-11 174708.png
    870,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Benim anakarta uyumlu değil.
İ7 2720QM EN IYISI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 925973736 benim anakarta uyumlu olan en iyi işlemci bu (sahibinden üzerinde)
CPU-Upgrade: Intel HM65 Express chipset processor support bu sitedekiler uyumlu olanlar.

S

Evet, yonga farklıymış yeni fark ettim. Soketten aratmıştım.

Sence i7 2720qm olanı alayım mi bana sadece sanallaştırma ve biraz daha fazla çekirdek sayısı yeterli.
Bir şeyi unutmuşum benim şu anki işlemci TDP değeri 35W ama İ7 2720qm olan modelde 45W TDP var sıkıntı olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı