ASUS X54C-SO570r laptop için uyumlu SSD

  • Konuyu başlatan kkank
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2B
870 daha ucuz ise kesinlikle 870. ben son fiyatları bilmediğim için 860a evet yazdım. 870 EVO hem daha yeni hem daha iyi hem daha ucuz.
 
YouTube kanalında test edilen 860 Pro için ne düşünüyorsunuz? Üst düzey dayanıklılık gösterdi. Yoksa yine de 870 EVO daha mı iyi?
 
YouTube kanalında test edilen 860 Pro için ne düşünüyorsunuz? Üst düzey dayanıklılık gösterdi. Yoksa yine de 870 EVO daha mı iyi?
Evo serilerinin hepsi nerdeyse aynı ömre sahip, çok ağır bir iş yaptığınızda ya da kısa sürede fazla veri yazarsanız hızlı yıpranacak. Onun dışında 9-10 sene kadar sizi götürür.
 
SATA SSD takabilirsin. 870 Evo almanı tavsiye ederim ayrıca bilgisayarında CD-ROM okuyucu varsa o CD ROM kısmını çıkartıp CD Rom Hard Disk kutusu alarak eski Hard Diskini oraya takabilirsin. Önce boyutunu öğrenmen lazım tabii. CD ROM'u çıkartıp arkada ki yazılardan ürünün kodunu öğrenmen lazım. 9.7Mm ve 12.7Mm olan sürümleri var dediğim ürünün. 30 lira civarına satılıyor Hepsiburada adlı sitede.
 
Nasıl kullanmalıyım o zaman? @112819'nin dediği gibi CD-ROM'a hard diski, hard disk yerine de SSD mi?
Evet CD-Rom kısmına HDD Caddy takıp Hard Diskinizi oraya takacaksınız. Hard Diskin eski yerine ise SSD'yi takacaksınız. CD ROM'lar her ne kadar SATA arayüzüne bağlı olsalar da HDD Caddy , SSD'ler için uygun değil diyebilirim tam verim alamazsınız.
 

Geri
Yukarı