ASUS X550J Mac OS X Kurma

omércigerci29

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2016
Mesajlar
52
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Daha önce El Capitan atmıştım ve Intel HD ekran kartını çalıştırmayı başarmıştım. Ardından dün gece Yosemite'de Vodo HDA ile sesi de çalıştırmayı başardım. Bugün El Capitan'da ekran kartını yaptıktan sonra Vodo HDA ile sesi de yapmayı deneyeceğim, olursa çok güzel olacak. Zira ekran kartı, ses, ethernet driverları kurulmuş olacak ki bunlar da bana şimdilik yeter.
Birazdan kuruluma geçeceğim sonuçları yazarım. Beklemede kalın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye beklemede kalalım? Başarılı kurulumlar başlık altınta zaten çalıştırıldığına dair bir konu var. İmkansızı başarmıyorsunuz yani :D
 
Sonuç olumsuz yosemite'de ses çalışıyo ekran kartı driverini kuramadım el capitan'da ise ses kuramadım açıkcası ben pes ettim şimdilik windows ile idare edicem zaten son zamanlarda microsoft'ta uygulamalarını apple tarzında değiştirdi yeni uygulamalar entegre etmişler. Windows 10'a gerek facebook uygulamasını yüklemek gibi vs. vs. herşeye rağmen ilerleyen zamanlarda mac os x için daha güncel daha işlevsel daha çok kullanıcıya hitap eden yama ve uygulamanın çıkacağını düşünüyorum artık bundan bir sene sonra tekrar uğraşırım unutmazsam kendinize iyi bakın :) Takipte kalı... Neyse gerek yok :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JX-XX106T
CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK sahibiyim ve multibeast ile driver kurulumu için hangi yüklemeleri yapacağım konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı model dizüstü bilgisayar kullanıyoruz.Fakat malesef bizim bilgisayarlarımız hackintosh için pek uyumlu değil. Biraz sabredersek bu yamaların güncel sürümleri sorunu çözebilir. :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CLOVER_3263.zip bu linkteki efi klasöründe herşey mevcut. Temiz kurulum yaptıktan sonra efi klasorünü direkt olarak efi partına atarsan muhtemelen sorunsuz olarak herşeyin çalışacaktır. Sound klosörünün içindekileri kexleride kext utilityle yükle ses de çalısacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
El Capitan sürümünde intel ekran kartı oluyodu ama ses olmuyodu şimdi bu dediğin dosyayı atarsam olucakmı doktor ! :)
10.11.4 sürümünde belki sıkıntı yaşayabilirsin bu ses kextleriyle . Bundan önceki sürümlerde kesinlikle sıkıntı yaşamazsın. şunu söylemekte fayda var bende voodoo kexlerini yüklemiştim fakat silmeme rağmen verdiğim kexleri yüklediğim zaman sesde sıkıntı yaşadım. Daha önce dediğim gibi temiz kurulum yaptıktan sonra dediklerimi yaparsan sesde sıkıntı yaşamazsın.aynı zamanda dediğim efi klasöründeki dosyalar sistemin en iyi düzeyde çalışmasını sağlayacaktır. Turbo boost ,nvidia iptali, ekran parlaklığı vs. herşey bu dosyanın içinde hazırlanmış. Tek yapman gereken efi partına efi klasörünü kopyalaman ve sonrasında ses kexlerini kextutility programıyla yüklemen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam denicem !

Maalesef verdiğin dosyaları efi'ye attım fakat sistem açılırken yazılar çıkıp res atıyor kext leride yükledim ama ses felan yok !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı