Asus x550JK OS X kurulumu sorunu

• Konuyu başlatan Green
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 4.108

Green

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anlatımdaki her şeyi yaptım bir şey harç. Biosda ehci hand-off ayarı yok. Normal olarak yapamadım. Soonra clover dan dediği gibi optiondaki ayarı yapıyorum. Kuruluma geçiyorum. İlk sayfada siyah eranda kısa süreli bir şeyler oluyor. Sonra yüklemeye geçmeden bilgisayarı baştan başlatıyor. (o mouse yüklendiyse büyük ihtimal oldu dediği sayfa gelmiyor.) Bilgisayarım asus x550 jk.

Arkadaşlar şaka gibi neden cezalandırıldım. Türkçe kurallarına uyuyorum baş harfi büyük yazdığım için mi? Sadece bir sözcükte bir harfi eksik girmişim insanlık hali. Bu olmayacak bir şey mi?

Neyse dual boot kurulumundakini izledim:

Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat

USB'den de sildim grafik kartının sürücülerini. Gerekirse fotoğraf atıcam ama açıklıyorum tekrar. Boot menüsünde ayarı yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorum. İlk sayfa geliyor siyah olan. Daha sonra sürücülerin yükleneceği sayfa gelmiyor bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bu arada anlatimdaki sürüm 10.9.2 ben siteden güncel olan 10.9.5 i indirdim.

Hemen deniyip cevap veriyorum bu arada nerde kaldığına dair bir de fotoğraf atayim.

Recep bey dediğiniz ayarla yükleme ekranına geçti teşekkür ederim. Bu sefer bluetooth yüklemesinde kaldı. Video anlatımınızı çok dikkatlice izledim. Ekran kartım Nvidia usb içindeki driverlarını sildim boot looderda da optiondaki ayarı yaptım. Söylemiştiniz bunun ekranla alakalı bir sorun olduğunu acaba gözden bir şey mi kaçırdım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı