Aynen öyle kardeşim.Uyumlu grafik donanımı bulunamadı hatası mı ?
Aynen öyle kardeşim.Uyumlu grafik donanımı bulunamadı hatası mı ?
Hangi link kardeşim?İndirdiğin sürücüyü bir klasöre çıkart. Display.Driver klasörüne gir. Orda nvam.inf dosyasını aç içindekileri verdiğim linkte ki kodlarla değiştir.
Şu anda yükleniyor. Tekrar çok teşekkür ederim. Bu saatte bu kadar ilgi gördüm. Çok saolun.
Şimdi de Nvidia kurulum programı başarısız diyor.
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Anlamadım kardeşim.Tamam şimdi sürücü imzalamayı devre dışı bırakıcaksın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat. Sorun gider / Gelişmiş Seçenekler / Başlangıç Ayarları / Yeniden Başlat bu şekilde yeniden başlatın. Daha sonra Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak seçeneğinde ki tuşa basacaksın.
Tekrar deniyorum kardeşim.Tamam şimdi sürücü imzalamayı devre dışı bırakıcaksın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat. Sorun gider / Gelişmiş Seçenekler / Başlangıç Ayarları / Yeniden Başlat bu şekilde yeniden başlatın. Daha sonra Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak seçeneğinde ki tuşa basacaksın. Yada arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıp şu kodu gir.Daha sonra yeniden başlat. Hangisini tercih edersen.Kod:bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.