Çözüldü Asus X550JK-X0O12D Skyrim Kasma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İndirdiğin sürücüyü bir klasöre çıkart. Display.Driver klasörüne gir. Orda nvam.inf dosyasını aç içindekileri verdiğim linkte ki kodlarla değiştir.
Hangi link kardeşim?

Edit: Tamamdır buldum kardeşim. Tekrar deniyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam şimdi sürücü imzalamayı devre dışı bırakıcaksın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat. Sorun gider / Gelişmiş Seçenekler / Başlangıç Ayarları / Yeniden Başlat bu şekilde yeniden başlatın. Daha sonra Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak seçeneğinde ki tuşa basacaksın. Yada arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıp şu kodu gir.
Kod:
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS

Daha sonra yeniden başlat. Hangisini tercih edersen.

Tamam şimdi sürücü imzalamayı devre dışı bırakıcaksın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat. Sorun gider / Gelişmiş Seçenekler / Başlangıç Ayarları / Yeniden Başlat bu şekilde yeniden başlatın. Daha sonra Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak seçeneğinde ki tuşa basacaksın.
Anlamadım kardeşim.

Tamam şimdi sürücü imzalamayı devre dışı bırakıcaksın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat. Sorun gider / Gelişmiş Seçenekler / Başlangıç Ayarları / Yeniden Başlat bu şekilde yeniden başlatın. Daha sonra Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak seçeneğinde ki tuşa basacaksın. Yada arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıp şu kodu gir.
Kod:
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Daha sonra yeniden başlat. Hangisini tercih edersen.
Tekrar deniyorum kardeşim.

Gene olmadı.

Yeniden başlatma olayını anlamadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı