Asus X550JK-XO012D GTA V takılma sorunu

Bende aynı model bilgisayara sahibim. Oyun very high da 50 fps 0 kasma 0 donma kardeşim RAM yüzünden kuzenimde 4GB RAM'li var aynı PC. Onda kasıyor bende kasmıyor bendeki 12 GB RAM, kesinlikle RAM yüzünden.
Eyvallah kardeşim. Ben 4 gb daha takmayı düşünüyorum yeterli olurmu sence toplam 8 gb ram ? Ayrıca ekran kartım 2 gb biyorsun sende ama cpu z ile baktığımda 1 gb görünüyor. Geforce experience da falan 2 gb normal olarak görünüyor. Sen de durum nedir ?

Eyvallah kardeşim. Ben 4 gb daha takmayı düşünüyorum yeterli olurmu sence toplam 8 gb ram ? Ayrıca ekran kartım 2 gb biyorsun sende ama cpu z ile baktığımda 1 gb görünüyor. Geforce experience da falan 2 gb normal olarak görünüyor. Sen de durum nedir ?
Yeni gördüm kusura bakmayın.Cpu z de intel ekran kartını görüyodur yüksek ihtimalle,ram konusuna gelecek olursak 8 gb ram yeterlidir ama uzun ömürlü kullanım için ek 8 gb ram almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı