Asus X550JK-XO012D Notebook

Şu anda kullandığım model, Call of Duty Advanced Warfare olmak üzere tüm oyunları high ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Altında Zalman soğutucu ile ısınmayı neredeyse hissetmiyorum bile. Bendeki modelin tek farkı Ram 8 GB. Crysis 3'ü En yüksek ayarlarda çok rahat oynarsın.

Ekranın Full HD olmaması dışında her yönüyle sağlam cihaz. Zaten FHD olsa burada o fiyata satmazlar. 850M ekran kartıyla Crysis 3'ü neredeyse high seviyesinde sorunsuz oynatır.

Fiyatına göre özellikleri çok iyi bir laptop. 1366x768 çözünürlükte hemen hemen tüm oyunları ultra ayarlarda oynatır yalnız RAM takviyesi yapmanı tavsiye ederim çünkü 4 GB RAM miktarı yavaş yavaş yeterliliğini kaybetmeye başladı. Şu anda benim sistemim 2 GB Samsung RAPID Mode için ayrılmış hali ile toplamda 4.5 GB sistem belleği harcıyor.

Yani pek laptoptan falan çok iyi anlamam.Belki senide meşgul ediyorumdur abi fakat bana sadece high da veya mediumda nekadar fps alırım? Yani akıcı bir şekilde oynarmıyım sorunsuz ? Şimdiden teşekkürler abi seni meşgul ettiysem kusura bakma.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı