Asus X550JK - XO012D Rust Düşük FPS Sorunu ?

Cd de Nvidia'nın sürücüleri olmuyor.

Yanılmıyorsam oluyor benim CD im de var. Grafik işlemciyle çalıştır seçeneğini sağ tık menüsünden kaldırmanızı tavsiye ediyorum sağ tık açılmasını yavaşlatıyor ve oyunu Nvidia denetim masası üzerinden GTX850M kartını kullanması için ayarlayabiliyorsunuz.

HDD çok az bir ses çıkarıyor ilk aldığımda biraz tedirgindim sonradan hiç takmadım sesi duymuyorum bile hız açısından da normal 5400RPM diskler nasıl ise buda öyle bence güzel.

Peki memnun musun? HDD'si falan sorunlu diyorlardı. Sesli mi çalışıyor?r
Yok kardeşim daha önce mükemmel bir bilgisayar veya laptop kullanmadıysan hiç bir sıkıntı çekmezsin.

Yanılmıyorsam oluyor benim CD im de var. Grafik işlemciyle çalıştır seçeneğini sağ tık menüsünden kaldırmanızı tavsiye ediyorum sağ tık açılmasını yavaşlatıyor ve oyunu Nvidia denetim masası üzerinden GTX850M kartını kullanması için ayarlayabiliyorsunuz.
Yavaşlattığını hiç fark etmedim ama doğru olabilir.

Hemen deniyorum.

Evet dediğiniz gibi yaptım ve FPS en düşük ayarlarda 70'e fırladı, az sonra biraz daha orta ayarlara alarak deneyeceğim teşekkürler.
Rica ederim. JesseP arkadaşımızın dediği gibi de yapabilirsiniz. Nvidia denetim masasından kullanılan ekran kartını her zaman için GTX850M olarak ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama beceremedim. Oyuna sağ tuş tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinde "Entegre grafik(varsayılan)" yazıyor. Nasıl olacağı hakkında detaylı bir bilgi verme imkanınız var mı ?
peki memnunmusun hdd si falan sorunlu diyorlardı? sesli mi çalışıyor
HDD ses çıkarıyor ama böyle kendini o sesi duymaya zorlarsan duyabilirsin rahatsız edici bir ses değil yani. Bilgisayardan da çok memnunum, düşündüğümdende iyi performans aldım. Battlefield 4'ü Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama beceremedim. Oyuna sağ tuş tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinde "Entegre grafik(varsayılan)" yazıyor. Nasıl olacağı hakkında detaylı bir bilgi verme imkanınız var mı ?

HDD ses çıkarıyor ama böyle kendini o sesi duymaya zorlarsan duyabilirsin rahatsız edici bir ses değil yani. Bilgisayardan da çok memnunum, düşündüğümdende iyi performans aldım. Battlefield 4'ü Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.
Merhabalar,
Normal masaüstünde sağ tıklayın, Nvidia Denetim Masası var, tıklayın. Açılan pencerede 3D ayarların yönetilmesinde ve PhsyX yapılandırmasında Yüksek performanslı nvidia işlemcisini/GTX850M'i seçin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı