Asus x550jk Yosemite 10.10.5 Asus N10 wifi Problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tarikkuscu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Asus x550jk model laptobuma son 10 gündür Mac kurma çabalarım sonuçlandı. Wifi Problemim için Asus N10 nano dongle ile çözdüm lakin bu dongle şöyle bir problem çıkartıyor.

1- Dongle takılı iken laptop kesinlikle uyku moduna geçmiyor. Ekran kararıyor sadece. Fanlar çalışmaya devam ediyor.

2-Adaptörün wireless network utility programından 'Turn Radio Off' dediğimde program yanıt vermiyor. Ve ayrıca diğer USB'de takılı olan fare de çalışmıyor.

3- Direkt USB'den adaptörü söktüğümde mac kernel panic veriyor ve restart atıyor.

4- Laptop kapalıyken adaptörü söküp açtığımda ise; elmadan uyku modu çalışıyor. Uyuyor ve uyanıyor. FN+F1 ile de uyku modu çalışıyor. Ama ekranı kapatıp uyku moduna geçtikten sonra uykudan uyanmıyor.

Şunu da tespit ettim Asus n10 takılı iken Mac yeniden başlatma ve tamamen kapatmada kesinlikle yavaş oluyor. Sistemimde SSD var yine de yavaş kapanıyor. Adaptör takılı değilken kapanıp yeniden başlaması saniyelik oluyor.

Bu adaptörle ilgili bir uyum veya çakışma sorunu var galiba. Son driverınıda kurdum sonuç yine aynı. Tecrübe etmiş arkadaşlardan bu konularda yardım talep ediyorum.

Saygılarımla.

Edit:
Asus N10 nano kullanan ve bu tip sorunlar yaşan var mı? Var ise lütfen bir kişi cevap verebilir mi? Yaşadığım sorunlar bana mı özel yoksa ben mi bu işi beceremedim.
Bir arkadaş cevap vermek isterse lütfen her rakam için ayrı ayrı cevap vermesini talep ediyorum.

Edit 2:
Sanırım kimse böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadı. Sağ olun teşekkür ederim sayın yetkili arkadaşlar. Lütfen konuyu kapatıp siler misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı