ASUS X550JK Yosemite kurulum

Ethernet en0 oldu, wifi adaptörü taktığımda aynı işlemi onun içinde mi yapacağım? Wifi dan bağlanacağım için?

Bluetooth açık gözüküyor ancak aygıtları görmüyor.
Olabilir. Rahberde anlattığım gibi. Ethernet ve wifi tanımış olması gerekiyor. en0 en1 şeklinde.

Evet aynı işlemleri wifi sorununu çözdüğünde de uygulayacaksın. Bluetooth görmesi tanıması anlamına gelmiyor ne yazıkki. Bluetooh modelin burada önemli.
Bluetooth modeli DPCI de gözükmüyor.İnternete bir göz atayım.

Evet aynı işlemleri wifi sorununu çözdüğünde de uygulayacaksın. Bluetooth görmesi tanıması anlamına gelmiyor ne yazıkki. Bluetooh modelin burada önemli.

Hocam merhaba, yanlış bir kext yükledim daha sonra mac os u ne yaptıysam açamadım, tekrar kurdum.
Şimdide ne yaptıysam usb olmadan mac os x açılmıyor. Ayrıca İntel hd4600 ü de tanıttım ama olmadı sanırım.Kasmalar geçmiyor. Yardımcı olursan sevinirim.

Ekran kartı ve usb meselesini hallettim çok şükür.
Şuan sadece batarya wifi ve bluetooth eksik. Sadece wifi yı halledemiyorum. Diğerlerinide hallederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı