ASUS X550JK Yosemite kurulum

Bu dosyaları anca windows üzerinden indirebiliyorum (yosemite te internet olmadığı için) fakat usb ye atıp yosemite e atma şansım yok. Çünkü yosemite bağlanan usb ve harddiskleri tanımıyor? Nasıl atacağım.

Kalanları yarın halledeceğim.

Dosyaları attım, clover ı yükledim fakat yanlış yükledim. Nasıl kaldırabilirim? Diğerlerini de ayarlayacağım. Birde sistem senin verdiğin Kodları girmeden açılmıyor.Bu Kodları nereye girersem bir daha yazmama gerek kalmaz?
Windows üzerinden Transmac programı ile gereken düzenlemeleri yapabilirsin.

EFI klasörünü sil, çöp kutusunu boşalt ve tekrar kurulum yap.
Config dosyanı text edit ile aç. Boot args satırını bul ve kodları ekle. Şu şekilde olacak:
Kod:
<key>Boot</key>
    <dict>
        <key>Arguments</key>
        <string>dart=0 nv_disable=1 kext-dev-mode=1</string>

EFI klasörünü sil, çöp kutusunu boşalt ve tekrar kurulum yap.
Config dosyanı text edit ile aç. Boot args satırını bul ve kodları ekle. Şu şekilde olacak:
Kod:
<key>Boot</key>
    <dict>
        <key>Arguments</key>
        <string>dart=0 nv_disable=1 kext-dev-mode=1</string>
Klasörü sildim fakat clover yükleme başarısız diye hata veriyor

Kurulum ayarlarına dikkat ederek tekrar dene.
Sadece standart kurulumu kabul ediyor. Tekrar tekrar denedim olmadı. Config dosyasını düzenledim. Clover için usb deki dosyaları harddiske kopyalamam gerekiyor ancak usb nin içindeki klasörleri göremiyorum.
Birde intel ekran kartı için işlemleri yapmaya çalışıyorum ancak 3. Maddede kaldım. Ne yapacağımı anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı