Çözüldü ASUS X550JX RAM ve SSD desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rasideren

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dostlar. ASUS marka Notebook'uma ekstra RAM ve SSD eklemek istiyorum. SSD konusu kafama oturdu. James Donkey JD240 marka/model SSD'yi CD kısmını iptal ettirerek taktırmayı düşünüyorum. Lakin RAM konusunda kafam karışık. Laptop/PC bileşen ve teknolojileri hakkında bilgim sınırlı olduğundan seçim yapamıyorum. Anakart ve işlemcim destekliyor mu bilemiyorum. O nedenle sizlere sormak istedim. ASUS X550JX kullanıyorum;
1. James Donkey JD240 uyumlu mudur ve iyi bir seçim midir?
2. 8 GB mevcut RAM var, ekstra bir 8 GB daha eklemek istiyorum, mümkün mü? Mümkün ise hangi marka ve modeli önerirsiniz?
NOT: CPU-Z önümde açık, değerler neyi ifade ediyor bilemiyorum. Herhangi bir sorunuz olursa buradan bakıp söylemeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrar söylüyorum bu belleği takmak için şu anda yuvada takılı olan 4GB belleği çıkarman gerekiyor, yani toplam bellek 8GB değil 12GB olacak sadece.
Tek yuva var zaten diğeri lehimli yani çıkmıyor, tek yuva üzerinden sadece 12GB belleğe kadar yükseltebilirsin, 16GB imkansız.

Önerdiğim RAM ve SSD'ler zaten benim önerdiklerim fakat bütçen yeterse Samsung olanı seç.

Arkadaşın belleği 1.35V ile çalışıyor ise alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı