Asus X550JX vs MSI CX61?

İşlemciye çok takılma. i5 4200H gayet yeterli bir işlemcidir. Bilgisayarlar en kötü parçaları kadar hızlıdır. Laptoplarda genelde i7 işlemci olup kötü bir ekran kartı olacağına i5 işlemci olsun GTX serisi bir ekran kartı olsun çok daha iyi. Forumda biraz dolaşırsan laptobumun ekran kartını değiştirmek istiyorum diye bir sürü konu görürsün ve (üst düzey oyun laptopları hariç) laptopların ekran kartı değişmez. Bu yüzden hiç tereddütsün ekran kartı daha iyi olan laptobu seç.

İşlemciye çok takılma. i5 4200H gayet yeterli bir işlemcidir. Bilgisayarlar en kötü parçaları kadar hızlıdır. Laptoplarda genelde i7 işlemci olup kötü bir ekran kartı olacağına i5 işlemci olsun GTX serisi bir ekran kartı olsun çok daha iyi. Forumda biraz dolaşırsan laptobumun ekran kartını değiştirmek istiyorum diye bir sürü konu görürsün ve (üst düzey oyun laptopları hariç) laptopların ekran kartı değişmez. Bu yüzden hiç tereddütsün ekran kartı daha iyi olan laptobu seç.
Yorumun için teşekkür ederim peki bu Asus yüksek grafik oyunları donmadan açabilir mi acaba ve 4 GB RAM'i 8 daha takip 12 yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'ye atıyorum ''GTA5 play FPS test GTX950m'' gibi bir arama yaparsan orada gameplay videolarından bilgi edinebilirsin. Onun haricinde şöyle bir site var sayfayı aşağıya indir orada oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS alındığını yazmışlar ama ne kadar doğru onu bilmiyorum. NVIDIA GeForce GTX 950M

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı