ASUS X550JX-XX171D Notebooka SSD Takmak

bed0v1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim yaklaşık 5 senelik bir notebookum var ve yeni masaüstü PC topladığım için yaklaşık 4-5 aydır kenarda duruyor. Evde artık çok uzun süre duramadığımdan tekrardan bu notebooku kullanacağım fakat kasıyor. Uygulamalar, oyunlar vs. çok kasmıyor ama tarayıcılarda ve masaüstünde felaket derecede kasıyor. Sizce uygun fiyatlı bir SSD alıp DVD-ROM yerine taksam hızlanma olur mu, hızlanmadan ziyade bu notebookta öyle bir imkanım var mı? Ayrıca uygun fiyatlı bir SSD ve
takmam için gerekli bir aparat varsa onu da önerirseniz sevinirim.

Notebook: ASUS X550JX-XX171D

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD yi HDD yerine takacaksın. HDD yi de DVD-ROM un yerine takacaksın. Bunun için sana lazım olan parçalar içine HDD yi koyacağın ve DVD_ROM yerine takacağın HDD Caddy ve eğer DVD Writer ı haricen kullanırım diyorsan Harici DVD Writer kutusu.

Burada dikkat etmen gereken husus DVD writer slim mi değil mi?. Eğer slimse 9.5 mm lik kızak ve kutu alman lazım eğer değilse 12.7 mm olanı almalısın. Ben bu işlemi 2012 yılında Asus N56VZ ye yaptım. İnan çok fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı