ASUS X550L Mac Os x 10.9.5 Kurulumunda Reset Sorunu

Barkın Yılmaz

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba:bıyık: Daha önce defalarca Technopat rehberlerinden yararlanarak mac os kurmaya çalıştım. Genelde bu hatayı alıyorum(resimdeki). Devam ediyor sonra +++++++işaretleriyle restart atyor. Ve kurulamıyor bilgisayarımı özetliyim;

  • Asus x550l anakart
  • Core i7 4500U CPU
  • Nvidia Geforce 840 M (2GB) GPU
  • 240GB SSD
  • 8GB Dddr 3 Ram
Okuduysanız teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen engellemeyin konularım çöp oluyor.

WIN_20150105_165213.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bios ayarlarını yapmalısınız. Transmac ile USB içinden system- library- extensions içerisindeki NVDA ile başlayan kext leri silin ve Clover boot menüsünde options a girip binaries seçeneklerinden Kernel Pm + olarak işaretlemelisiniz. Aynı reset atma sorununu ben bu yolla aşmıştım kurulumu tamamlamıştım (benim PC X550JK).
Kurulumdan sonra da sistemin beklediğim gibi çalışmadığını gördüm. Bir çok çözülmesi gereken sorun var. Sistemin stabil hale gelebilmesi için çok ayrıntı bilmek ve emek harcamak gerek diye düşünüyorum şayet ben kurdum bıraktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı