Asus X550L Şarj Olmama Sorunu

S1nanozk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar, iki gündür ciddi anlamda bir sıkıntı yaşıyorum şarj konusunda. Farkına varmamıştım geceden şarja taktım falan sabah da açayım dedim bilgisayarı ama dolmamış pili.

Sorun şöyle ki şarja takınca pil doluyor gözüküyor ama sürekli %0'da. '%0 kullanılabilir(prize takılı, doluyor) yazıyor lakin yüzdede bir artış yok. Bir de şunu farkettim gece; pil ışığında bir süre kırmızı yanıyor ardından kısa bir süre de yeşil. Sağ alt köşede mouse'ı pil simgesinin üzerine getirdiğim zaman ışık yeşile geldiği anda 'Şarj olmuyor' yazıyor, ışık kırmızıya geçince yazı gidiyor.

Bundan bir ay öncesine kadar falan da pil tam dolum olmuyordu, burada yine konu açmıştım ama Asus laptoplarda pil ömrünü koruyabilmek için böyle bir şey yaptığını öğrenmiştim. Acaba diyorum o zamandan pilde bir sıkıntı başladı mı?

Sorun pilde mi acaba, yoksa adaptörde mi anlayabilmiş değilim. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı