ASUS X550VX-DM248TC vs HP Pavilion Silver 15-BC004NT

ASUS hem dayanıklı hem de özelliklerde üstün basıyor.
 
Öncelikle internetten mi yoksa mağazadan mı alacaksınız , kullanım amacınızı , aklınızdaki markayı ve beklentilerinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olunacaktır . Ayrıca bu fiyatlara çıkıyorsanız dell 7559 modelini düşünebilirsiniz , msi ve monster gibi markalardanda çok rahatlıkla ürünler alabilirsiniz .
Saygılar.
 
Daha çok oyun oynamak için bilgisayar alıyorum. Kafamdaki marka asus. Tabi ki monster MSI gibi markalar almak isterim ama onlara bütçem el vermez o yüzden Toshiba, HP, Asus gibi markalara daha yakınım.
 
Konudaki belirttiğiniz ürünler 3000 civarı şuan monster kendi sitesindeki ürünler 2899 TL den başlıyor . Tabi ki ekran kartıda önemli ancak elinizin altındaki pc 90 100 derece sıcaklıklara eriştiğinde donanımın pekte önemi kalmıyor . Önerim GTX960m hp yerine asus , msi veya monster uygun fiyatlı ürünlerinden almanız.
Saygılar.
 
Monster alınız iki cihazda soğutma olarak çok iyi değiller donanımlarına göre ısınma sorunu yaşayacaksınız iki cihazda da bütçenizde izin veriyorken gerçek bir oyuncu laptopu alıp sorunsuz kullanın derim.
 
Hangisi daha dayanıklıdır?

Hocam 15-bc004nt yi dün gece sipariş verdim vatandan suanda kargoda. İstersen pm ile whatsapp numarani yaz urun gelince deneyimlerimi seninpe paylaşayim.

Hp ısınır derler ben hp de kullandim, exper de kullandim, casper da kullandim, samsung da kullandim. Hp den ısınma yasamadim. Zannetmiyorum bundada bisey olsun.

Öyle havadan alıp tutup yazan cizenlere cok takılma konuşanların %80 i neyse boşver sen dedigimi yap.
 
2 gün kullandığınız cihazı yada sonuna kadar zorlamadığınız cihazı kısa süre kullanıp öneri yapan insanlara kanıpda ucuz oyuncu laptopu alan arkadaşlar çok oldu karar sizin 1-2 ayda zaten kolay kolay sıkıntı çıkmıyor. 1 seneyi geçmeye başlayınca cihazlar sapıtmaya başlıyor 8 sene Casper kullandım yaklaşık 1.5 yılda Acer. Casper' ı ve muadili olan markaları savunan arkadaşlar cihazlarını bi stres teste soksun bakalım ne olacak :). İlk başlarda herkez öyle konuşur aldıktan ve yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra cihazın diğerlerine göre ucuz olmasının nedenini anlıyorsunuz oyunlarda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı