Asus X550VX Gta V Very Highda Performansı

Hocam dediklerini deneyeceğim bakalim ne yaptıysam olmadı bakalim inşallah format ile düzelir bu driver yüklemelerini Asus sitesinden yapacağım değil mi?

Üstadım o çalıştırmayı da denedim fakat bir iyileşme olmadı maalesef.

Ekran kartı sürücülerini NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmenizi öneririm.

Denedim fakat GTX950 driver indirdim ama ne hikmettir anlamadım bilgisayar yükleme esnasında kurulan driveri açmaya çalışırken hata verdi. Bunu yaptığımda varolan NVIDIA driverini kaldırıp da yapmıştım.

Eğer mümkünse sisteminize format atın eğer atamıyorsanız Dual Boot yöntemine başvurun yada driver'ın kalıntılarını temizleyip tekrar deneyin.

Benim tavsiyem bu üründen yana olacaktır. Gördüğüm tek fark ramin bunda 8 GB olması. Eğer istersen bir de 12 GB'lık versiyonu var. O da 3000 tl.
Bir de bu üründe Windows yok. Kinguin, G2A gibi sitelerden Windows'u alırsan yaklaşık 400-500 lira cebine kalacaktır. O parayla da bilgisayara güzel bi SSD takarak çok daha iyi bir hale getirebilirsin bilgisayarı.

ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK

Ben bunu alcam fiyatıda şuna indirimde sizce nasıl ayrıca bu modeli 16 gb ve fhd

Arkadaşlar bende Asus X550VX-XX146T 2015 sürmü var gta 5 de ultra ayarlarda 720p çözünürlükte 45-50 fps arası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı