ASUS X550VX Kitlenme Sorunu

Ziya773

Hectopat
Daha fazla  
Alalı bir ay oldu. 3 kere servise gittiği için adam akıllı kullanamadım. Bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra böyle kitlendi servise gönderdik, BIOS güncellendi, işletim sistemi yeniden yüklendi deyip geri yolladılar ve yine aynısı oldu. Yine gönderdik, yine aynısını yaptılar. Allah için şunun çözümü yok mu? Videoyu atıyorum ,izleyin. Ekran kitlenip kalıyor ve hiçbir şekilde bir şey yapamıyorum, yeniden açmak zorunda kalıyorum.

Bilgisayar özellikleri:
1111.jpg

222.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu yükledim ama görüntü kalitesi kötü genel olarak sorun bilgisayarın kitlenmesi. Servisten gelen sonuçta donanımsal sorun yok diyor ama yoksa bu neden oluyor? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade et. Paranı kurtar. Bu senin hakkın. Sorunlu bir model galiba bu. Ver geriye. Çirkef ol. İnceden laf sok. İşe yaramasa da en azından yüreğin ferahlar. Sizin yapacağınız işin de üç nokta koy. Fazla ileri gidip kendini sıkıntıya sokma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı