ASUS X555L Isınma Sorunu

Hız aşırtma mı yaptınız. Bios ayarlarını varsayılan yapın, format atın. Dizüstü bilgisayarı nererede konumlandırıyorsunuz. Masada veya sert bir zeminde kullanıyorsanız hava akışını sağlayamadığı için sıcaklık tekrardan bilgisayar içine geliyor olabilir. Sert zeminlerde kullanacaksanız, bilgisayarın arka tarafına destek veya soğutucu ile kullanmalısınız.

Hız aşırtma mı yaptınız. Bios ayarlarını varsayılan yapın, format atın. Dizüstü bilgisayarı nererede konumlandırıyorsunuz. Masada veya sert bir zeminde kullanıyorsanız hava akışını sağlayamadığı için sıcaklık tekrardan bilgisayar içine geliyor olabilir. Sert zeminlerde kullanacaksanız, bilgisayarın arka tarafına destek veya soğutucu ile kullanmalısınız.
BIOS ayarları stabil, format asla ama asla atmam. O kadar bilgi depoladım ki onların yok olmasını istemiyorum. Yedeklenecek gibi değil. Soğutucu şu saatten itibaren kullanıyorum.
Fan devri doğruysa yavaş dönüyor.
Şu anda aktif olarak 25.500RPM oldu. Galiba çok zorlandığında oluyor.
Bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm ve geri geldiğinde şu anda boşta internette takıldığım işlemci ısısı 63'C olarak gözüküyor ve FAN RPM : 3700 RPM olarak çalışıyor.

Acaba fanımın ömrü dolmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı