Asus x555L Yosemite Kurulum

Selamun Aleykum arkadaşlar,

Kurulumu sorunsuz bitirince sizler için bir rehber düşünüyorum. Yaklaşık 3gündür uğraşıyorum. Sonunda son sürüm olan 10.10.3 kurabildim.

x555l Yosemite.jpg

Özetle ekran kartını halledeyim, detay vermeyi düşünüyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.

Bu 4 MB nasıl yukseltebilrim ? Dediklerinizi yapabildiğimce yaptım ama nafile. Şimdidien teşekkür ederim. Ayrıca bir rehbet düşünüyorum aynı cihazdan kullanıp hata alanlara ışık tutacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazdaki Grafik kartı modeli nedir? Ve kullandığın Grafik- ID nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda ki Grafik kartı modeli nedir? Ve kullandığın Grafik- ID nedir?

Aynı cihazdan var. Yabancı sitede ekranı hallettim ama ne yazikki seste sorun yaşıyorum. Vodoo ne zman kursam sistem çöküyor açılmıyor. Ben de transmac ile HDD'den kext siliyorun o şekilde açılıyor. Çok kext denedim ama ne yazikki nafile. Yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.(Vodooo'nun farklı surumlerini denedim sonuc aynı.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses Yongası nedir? Buradakş rehberi denedinizmi?
VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal
Oradakileri yaptım. Şimdi sistem tamamen göçtü. Hiç açılmıyor, hata veriyor. Ve artık TransMac vs diskten voodoo kext sildim yine aynı, düzelmiyor. Ses olmasa da olur. Eski haline nasıl getirebilirim? Burada kurulanları nasıl silebilirim? Teşekkur ederim. (Telefondayım, yazım hataları olabilir)

Artık HDD' de oynama yapamıyorum. Kendini kitlemiş gibi. TransMac ve Mac Drive işe yaramıyor. Mac drive 'mac volume may be damaged' diyor, hiç açmıyor. Diski TransMac açıyor, işlem yapmıyor (ayarlardan silme yazma açık) .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı