ASUS X55A Mac OS X Kurulumu

Şimdi Niresh 10.8.2 indiriyorum Torrent'e insallah bunu da yukleyebilirim. Niresh 10.8.2 indirdikten sonra usb ye hangi Programla yazdiralim ? Win8 uzeri boot etmesi icin tavsiyeniz kuran kurmus. Bir video budum benim PC'min bir alt modeline video ekledim yasaksa silebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'ye transmacla yazdiriyorum sonra esc diyorum. İsin ilginc yani reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and bana bu hatayi veriyor. USB iATKOS ML3U yada iATKOS ML2U burda indirmistim boot etigimde bu hatayi vermislerdi. Şimdi ise bunu deneyim pc modellim ile bir konu buldum http://yumapk.com/never-install-hackintosh-on-your-asus-x55a-x55a-ds91.html Kusura bakmayin link video ekliyorum usta olan sizlersiniz bakip bana yardim edebilmek icin.

Bugün 16 GB'lik usb aldim simdi tekrar cikip cd almaya gidecem. Elimdeki cdler kucuk olursa size minetar kalirim. 5 gundur cekmedigimiz cile kalamdi.

Recep usta merahaba. Denemediğim yöntem kalmadı. En son Niresh's OS X 10.8.2 indirdim, DVD'ye yazdırdım, usb boot etim kurulmuyor. Gene de bu forumda başka bir foruma üye olmadım. Tüm videolarınızı izledim, her şeyi aynı sizin anlatıklarınız gibi yaptım olmuyor. 5 gündür denemediğimiz yöntem kalmadı. Bu kadar uğraştan sonra pcyi 8 kez çökertim. En sonunda burda da ceza yedim türkçe karakter yüzünden. Artık vazgeçtim kurlum dan. Okul harçlığımı 1 sene kısıtlayıp bu pcyi geri verip maç laptopa alımak, normal fiyata bir laptop aldım dedim. Mac sitemini belki kurulum yaparım oda olmadı tüm arkadaşların yardımları için teşekür ederim.

Türkçe karakter için not: çocuken göç etik doğudan. Zorlu koşular nedeni ile türkçe okul okumadım ben bu kadarını konuşabiliyorum. Bu sene okulularımı bitirip türkiyeye yerleisiyorum. O zaman öğrenim alırım.

Karakter ceviri webinde yazdim bu yaziyi http://turkce-karakter.appspot.com/

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı