ASUS X55VD için E-GPU mantıklı mı?

White dragon

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Laptopum ASUS X55VD modelli laptop ancak ben bu laptopa 4 GB RAM daha takım. İşlemciyi de i3 3.nesil işlemci bu arada i7 3.nesile yükseltebileceğimi gördüm. İşlemci soketlidir evet bunları yapınca bir tek 610M 1GB ekran kartını yükseltmem gerek ve bu yüzden e-GPU yapmak istiyorum. Darboğaz yapmayacak ekran kartlarını öneriniz ve sizce mantıklı olur mu?

Laptopum ASUS X55VD modelli laptop ancak ben bu laptopa 4 GB RAM daha takım. İşlemciyi de i3 3.nesil işlemci bu arada i7 3.nesile yükseltebileceğimi gördüm. İşlemci soketlidir evet bunları yapınca bir tek 610M 1GB ekran kartını yükseltmem gerek ve bu yüzden e-GPU yapmak istiyorum. Darboğaz yapmayacak ekran kartlarını öneriniz ve sizce mantıklı olur mu?

GT 740M takabilirsiniz.

960.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı