ASUS X570-P The Realtek Network Controller was not found hatası

RecepTugruL

Femtopat
Daha fazla  
ASUS X570-P anakartımda şu an aynı sorunu yaşıyorum ve 1 haftadır çözüm bulamadım. Siz sorunu nasıl çözdünüz veya sorun nasıl giderildi bilgi verebilir misiniz?

BIOS güncelleyin. Sorun devam ederse anakartı serivse gönermeniz gerekebilir.

Merhaba Recep Bey,
BIOS Güncelleme
Windows Güncelleme
Chipset vs Her şey denendi ama maalesef çözüm elde edemedim.
Ethernet driverini yüklemeye çalıştığımda almış olduğum hata bu şekilde.
Ama Sanırım sizinde başka bir fikriniz yok sorun ile ilgili.

realtek.png

Fikrim var. Realtek çipinizin bozuk olduğunu düşünüyorum. Aldığınız hatanın bir önemi yok. Çip yoksa o hatanın gelmesi kadar doğal bir şey yok.
Teşekkür ediyorum Recep Bey Yetkili Servis Asusa göndereceğim ürünü Çok saolun.
Fikrim var. Realtek çipinizin bozuk olduğunu düşünüyorum. Aldığınız hatanın bir önemi yok. Çip yoksa o hatanın gelmesi kadar doğal bir şey yok.
Recep Bey Birşey sormak istiyorum.

Asus Türkiye distribütörü cidden bukadar berbat mı siz piyasanın içerisinde olduğunuz için soruyorum.

Perşembe günü kendilerine arıza kayıt talep formu gönderdim. Defalarca arayıp görüştüm sürekli birazdaha beklemem gerektigi söyleniyor.

Acaba bir yardımınız dokunabilir mi ? UPS kargoya teslim etmem için gerekli bilgileri verseler dahi bana yeter. Hergün çantamda anakartı iş yerime getirmekten sıkıldım doğrusu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı