ASUS X571GD-AL106X nasıl?

must82

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2015
Mesajlar
181
Merhaba arkadaşlar;
Biliyorsunuz ki bütçe laptop tercihinde en önemli etkenlerden biri. Bununla birlikte hem arada oyun oynasın hem de iş seyahatlerinde yanımızda taşınsın istediğimizde ise işin mali boyutu katlanıyor da katlanıyor. Tercihen Gaming laptoplar bu iş için aslında biçilmiş kaftan. Ancak şöyle bir durum var iş seyahatlerinde RGB aydınlatmalı cafcaflı bir laptop çantadan çıkarmak pek yakışık alır bir durum gibi değil (kendi açımdan söylüyorum, benim düşüncem). Bu sebeple konu başlığında adı geçen laptop işimi görebilecek kapasitede bir cihaz. Ya da görünüşü sade ama donanımı en az GTX 1050 ekran kartı olan bir laptop tavsiyesi varsa onu da değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı biraz yüksek gibi anlamında söyledim.
😂 anladım. Evet haklısınız o konuda fiyatı yüksek. Ancak konuyu ilk açtığımda belirttiğim gibi ne ultrabook ne gaming laptop tam arası bir şey ararken (ki hem şekil hem de içerik olarak beni baya yordu) bununla karşılaştım, uzun bir değerlendirmeden sonra indirim de olunca aldım. Haklısınız bu fiyata monsterdan daha düzel bir sistem alabilirdim ama RGB li çafçaflı, kaslı görünümlü (biraz eski kafalıyım sanırım) laptoplar hoşuma gitmiyor. Şimdi buna windows 10 pro mu yoksa education mı kursam arasında kaldım.
Fiyatı biraz yüksek gibi anlamında söyledim.
Hocam ürün elime geçti ama biraz kafam karıştı. Bilgim olmadığı için olabilir. Size sormak istedim. Burada iki fotoğraf bulunuyor bunlardan birinde UHD graphics 630 yazıyor birinde de GTX 1050. DXDİAG komutuyla açılan pencerenin ekran sekmesinde bu
1.jpg


Oluşturucu sekmesinde ise bu
2.jpg


bu durumda gtx 1050 mi var pcde yoksa UHD graphics mi?
Anlayamadığım için soruyorum kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı