Asus X99, DDR4 Sistem'e Hackintosh Sorunsuz Kurulur mu ?

Temel derin

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar, Asus X99 Deluxe, G-Skill 8GB 2400Mhz, Corsair AX860 PSU, Asus GTX 960, i7 5920K işlemci, Kingston Hyper X 3K 120GB SSD li bu sisteme sorunsuz hackintosh kurabilir miyim ? Evde 2 adet masaüstü bilgisayar bulunmakta, daha önce eski sistem'e kurmuştum bazı cihazları tanıdı, bazılarını tanımadı, ekran kartımın normal Gigabayt'ının tamamını göstermiyordu ve bazı bileşenlerin yanında soru işaretleri çıkıyordu, baktım baya uğraştıracak kaldırdım. Birde bu sisteme kurayım mı ne dersiniz ? Hackintosh genelde Gigabayt'ın anakartlarında sorunsuz çalışıyor ama benim sistemin geneli Asus sorun yaşatır mı ?

Deneyebilirsin. Buradan imaj hazırla. [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı
Buradaki videodan da X99 kurulum hakkında bilgi alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyebilirsin. Buradan imaj hazırla. [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı
Buradaki videodan da X99 kurulum hakkında bilgi alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onları izledim hocam, imajımda USB'nin içerisinde hazır, oradakiler Gigabayt'ın anakartlarını kullanmış bi deneyeceğim iyi çalışırsa yazarım, birşey yazmazsam sonuç hüsran demektir. =)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı