berkays4
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, aldınız mı MSI olanı? Aldıysanız yorumunuz nedir?g274qpf e2 olanı almıştım ölü piksel çıktığı için iade süreci başlattım, yolladım. Görüntü olarak renkleri ve genel kalitesi gayet güzel duruyordu.
Şu an elimde Asus Rog xg27acs var. 1 gündür kullanıyorum ancak iade edeceğim. Açıkçası görüntü kalitesi hoşuma gitmedi. Bazı kullanıcıların dediği gibi mat kaplaması çok fazla. Özellikle beyaz sahnelerde ve sitelerde sanki grain atılmış gibi duruyor ve net şekilde görünüyor. Genel kalite olarak epey iyi bunun haricinde. İps glow, ışık sızması resmen sıfırdı bana gelen üründe.
Şimdi ben de amazondan g272qpf e2 ve PHILIPS 27M2N5500 arasındayım.
Amazon üzerinden satıcı DEY elektronik gönderici Amazon olarak g274qpf e2 olanı sipariş ettim tekrar ertelene ertelene bugün teslim edildi. Kutu açılmış tekrar kapatılmış, ürün kullanılmış. Ve ortadan ikiye komple ölü piksel var. Direkt iade ettim, firma hakkında şikayette bulundum. Bıktım modelden şansımı denemekten de direkt Philips'i sipariş ettim şimdi. Şansımı farklı markada deneyeceğim.Merhaba, aldınız mı MSI olanı? Aldıysanız yorumunuz nedir?
hocam bu gün MSI G274QPF E2 modelini aldım fakat 3 adet farklı yerlerde ölü piksel çıktı aslında çok sorun değil sadece kırmızı renkte siyah oluyor yeşil ve mavi de sorun oluşturmuyor iade talebi açtım fakat 8.8k ya bulabilirmiyim emin değilim. ölü piksel çok sorun yaratır mı bilmiyorum ilk deneyimimMerhaba, aldınız mı MSI olanı? Aldıysanız yorumunuz nedir?
1 yıldır MSI G272qpf kullanıcısıyım sorularınızı yanıtlayabilirim. Bayağı memnunum.
Yardımcı olur musunuz? MSI G274QPF yerine G272qpf sipariş ettim.
Memnun kalır mıyım? Önerilmiyor 272 olan çünkü testi videosu vs yok.
Önermeyenler kimler? Ben pek görememiştim aldığım zamanlar. Neyini önermemişler? Ürünü neredeyse 1 yıldır kullanıyorum her türlü iş için kullanıyorum tasarım, ofis, oyun vb. renk gamutu benim için yeterli srbg %123'dü yanlış hatırlamıyorsam. Ölü piksel çıkmadı da oluşmadı da bende. Işık sızması artık normalleştiği için tolere edilebilir bir seviyede ışık sızması mevcut. Ben HDMI kablosuyla laptopa bağlıyorum 144 Hz kullanıyorum. DisplayPort kablosu ile 170Hz alınabiliyor. Parlaklığı bir monitör için dengeli. Bana çok geliyor %40 parlaklıkta kullanıyorum. Masa ayağı standının tasarımını seviyorum. Pivot olması benim için büyük bir artı, çok kullanıyorum. HDR ready yeterli mi tartışılır giriş seviyesi bir HDR fakat ben tatmin olmuştum. Merak ettiğiniz bir şey varsa özellikle o konu hakkında yorum yapabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.