MSI G272QPF E2 vs ASUS ROG STRIX XG27acs

Bütçe
10000

deathiworld

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G272QPF E2 vs Asus Rog Strix XG27ACS
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak aynı ikilimdeyim internette karşılaştıran olmuş mudur diye yazıp buldum burayı. Fikri olan varsa paylaşırsa çok yardımcı olursunuz :).

Birçok kişi aynı ikilemde sanırım. Tekrar konu açmak yerine güncellemiş olayım belki birileri yazar. :)

Edit: Benim baktığım MSI G274QPF E2 modeliymiş. Konu sahibi için güncellemiş oldum.

MSI G272QPF E2 aldım amazondan monitör güzel kaliteli fakat 2 tane ölü pixel vardı iade ettim yenisinin yollanmasını bekliyorum.

MSI G272QPF E2 aldım amazondan monitör güzel kaliteli fakat 2 tane ölü pixel vardı iade ettim yenisinin yollanmasını bekliyorum.
Geçmiş olsun 1-2 gün önce 2 tane stok vardı o zaman mı aldınız?

274 modelini yakalasam ben de onu alıcam da sırf ölü piksel iade/değişim muhabbetinden Amazon'u bekliyorum.

Evet hatta ürün stokta olmasına rağmen ürün değişimi şeklinde sipariş verirken sorun çıktığı için temsilci ile iletişime geçip hallettim.
Ben de aynı nedenden ötürü amazondan almaya çalışıyordum 274 modeli bir türlü stoğa girmeyince 272 ile devam ettim aralarında beni etkileyen devasa bir fark yoktu.

Amazon iadesi ne zaman onaylanıyor bilen veya daha önce iadede bulunan var mı?
23.12.2024'de iade kargo şirketi tarafından amazona teslim edildi fakat hala onaylama gelmedi...

Son düzenleme:

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A ve bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisi ? Asus'u amazon satıyor , hopörleri var ve 7800 TL.​

yardımcı olur musunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı