Satılık Asus Xonar Phoebus Solo ve Razer Tiamat 7.1

Fırat MACİT

Hectopat
Daha fazla  
Asus Xonar Phoebus Solo ses kartı ve Razer Tiamat 7.1 ses kartını satışa çıkardım 7.1 ses için alınabilcek iki iyi ürün. En düşük fiyat olarak ses kartı için gitti gidiyorda 399 TL gördüm. Kulaklık içinde en uygun İstanbul bilişimde 800 TL olarak gördüm yani toplam fiyatı 1400 TL'den alabilceğiniz ürünü ben 650 TL'ye veriyorum. Ses kartı vatanbilgisayar, kulaklık hepsiburada'dan faturalıdır. İlgilenen arkadaşlar buradan mesajla ya da frat.macit@gmail.com'a mail atarak ulaşabilirsiniz. Ürün Ankaradan elden teslimle ya da istediğiniz kargo türüyle alıcı ödemeli olarak gönderilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine 500 Tl öneriyorum. Ayrıca ne kadar kullandığınızı belirtir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Xonar Phoebus Solo ses kartı ve Razer Tiamat 7.1 ses kartını satışa çıkardım 7.1 ses için alınabilcek iki iyi ürün. En düşük fiyat olarak ses kartı için gitti gidiyorda 399 TL gördüm. Kulaklık içinde en uygun İstanbul bilişimde 800 TL olarak gördüm yani toplam fiyatı 1400 TL'den alabilceğiniz ürünü ben 650 TL'ye veriyorum. Ses kartı vatanbilgisayar, kulaklık hepsiburada'dan faturalıdır. İlgilenen arkadaşlar buradan mesajla ya da frat.macit@gmail.com'a mail atarak ulaşabilirsiniz. Ürün Ankaradan elden teslimle ya da istediğiniz kargo türüyle alıcı ödemeli olarak gönderilebilir.

Sanki bir hata var ilk başta iki defa ses kartı yazıp sonrasında kulaklık yazmışsınız. Ayrıca 399 ve 800 yazarak 1400 bulmanızda ilginç matematik yalan söylemez hani.:LOL:

Sanki bir hata var ilk başta iki defa ses kartı yazıp sonrasında kulaklık yazmışsınız. Ayrıca 399 ve 800 yazarak 1400 bulmanızda ilginç matematik yalan söylemez hani.:LOL:
Kendi aldığım yerin fiyatlarını başta yazmıştım 500 +900 sonra değiştirdim. 1400' ü değiştirmeyi unutmuşum razer tiamat'ın kulaklık olduğunu anlmayacak yok ben oraya başta yanlışlıkla yazsamda sen dert etme bunları, büyük harflerle her satışa almayacak insanlar yazmasın mı yazsam acaba? Ürünle bi alakan yok yazım yanlışlarıyla mı uğraşıyorsun o kadar mı boşsun hobinde sana başarılar ama git soru sorulan yerlere birşeyler yaz canın sıkılmasın.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyeceksiniz bu bir.
Kendi aldığınız fiyattan kime ne bu iki.
Kulaklık olduğu bilinen bir şeye ses kartı yazarak dikkatsizlik yapıyorsanız eleştiriye açık olacaksiniz bu üç.
Dert ettiğim yok sadece gördüklerim nedeniyle yorum yaptım ki yazım yanlışlarına dikkat edilen bir forum burası bu dört.
Almayacak insanlar yorum yapmayacaksa bu size düşmez technopata düşer bu beş.
Boşluğu anlatırım da yeri değil bu altı.
Kimin canının sıkıldığı belli bu da yedi.
Umarım yeterli olmuştur unutmadan bir ilan veriyorsanız eleştiriye de açık olmanız gerek. İyi satışlar.

550 Tl + kargo uygunsa direk alayım.

Ürün satılmıştır. Masaüstünü de 6000'ine sattım çok şükür, buradan satamadım onu malum almaya niyetli olmayan arkadaşlar konuyu baltaladığı için her neyse konu kapatılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı