Asus Z170-A RAM Yükseltme

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
Z170-A anakartımda Kingston HyperX Savage 8 GB 2800 MHz (hx428c14sb/8) bellek takılı. Hiçbir yerde aynı bellekten bulamadım. Sistemi 16 GB RAM olarak güncellemek istiyorum. Fiyat olarak uygun olanı şimdiki RAM'in yanına bir ürün almak ama sanırım pek mümkün değil. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Neler önerirsiniz?
Eğer uygun ürün yoksa bu RAM'i satıp 16 GB veya 16 olacak şekilde (2X8) kit almak durumunda kalacağım. Anakartıma en uygun ürün tavsiyeniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Z170-A anakartımda Kingston HyperX Savage 8 GB 2800 MHz (hx428c14sb/8) bellek takılı. Hiçbir yerde aynı bellekten bulamadım. Sistemi 16 GB RAM olarak güncellemek istiyorum. Fiyat olarak uygun olanı şimdiki RAM'in yanına bir ürün almak ama sanırım pek mümkün değil. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Neler önerirsiniz?
Eğer uygun ürün yoksa bu RAM'i satıp 16 GB veya 16 olacak şekilde (2X8) kit almak durumunda kalacağım. Anakartıma en uygun ürün tavsiyeniz ne olur?
DDR 4, 2800MHz ve 14Cl değerlerine sahip bir 8GB RAM uyumlu bir şekilde çalışacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Cl değerini değiştirerek arama yapabilirsiniz. Ama böyle yapılırsa şu an kullandığınız RAM’i de çıkarmanız gerek. Yani 2 tane yeni RAM almanız gerek.
Örnek: 2800MHz, 15Cl, DDR4 8GB RAMx2

Uygun tekli ürün yoksa mecbur anakartımda maksimum verim ile çalışacak bir kit tercih edeceğim.
Elimdekini satıp 2x8 GB bellek alırım. Anakartım 3400 destekliyor. 3466 veya 3200 MHz bellekler sanırım gayet uygun olur.
Ürün önerileriniz ve bildiğiniz fırsat (fiyat) önerilerine açığım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı