Asus Z270-P için işlemci önerisi

Aralarında nerdeyse hiç fark yok. Sadece stok hızı daha yüksek geliyor, aynı hıza çekildiğinde benchmarklardan nerdeyse aynı sonucu veriyorlar. İleri düzeyde O.C ile ilgilenmiyorsan senin için değişen birşey olmıyacaktır.

Aralarında nerdeyse hiç fark yok. Sadece stok hızı daha yüksek geliyor, aynı hıza çekildiğinde benchmarklardan nerdeyse aynı sonucu veriyorlar. İleri düzeyde O.C ile ilgilenmiyorsan senin için değişen birşey olmıyacaktır.

i5 7600 ile i7 7700 arasında fiyat farkına değer mi sizce ?

Overclock yapmayı düşünmüyorum ? Ve Bu işlemciler işimi görür mü sizce ?

Anakart ve işlemciyi satıp toplam bütçeye I5 8400 ve Z370 anakart alabilirsen iyi olur. Hem 6 çekirdek işlemci almış olursun hemde 9. nesil işlemcilere yükseltme imkanın olur.

Satma olmadan sadece işlemci alarak bitirmek istiyorum. Gerçi gerek var mıdır ilerde fiyatlar düşer mi i7 7700'ün biilmiyorum. Yarın Black Friday'de kampanya yaparlarsa almak isterim, uzun yıllar değiştirmeden kullanırım heralde...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı