ASUS Z390 Prime add header montajı

mr_hidir

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
981
Çözümler
5
ASUS Z 390 anakartına sahibim Thermaltake işlemci soğutucusunun ASUS Aura soketlerini takabileceğim yeri bulamadım. Kitapçıkta add headere takın yazıyor. Lakin ben baktığımda add header pinini bulamadım. Gerek kitapçıktan baktım. Gerek internetten lakin yok. Bir tane soket var onda da RGB header yazıyor ama o 12V kitapçıkta 5 v yazıyor ona mı takmam gerek acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın tam modelini verir misiniz? Thermaltake işlemci soğutucunuz ARGB cinsinden mi? 3 pin ARGB, 4 pin ise düz RGB'dir.

Merhaba yazım hatası yaptığım için uyarı almuştım uyarım kalktı ama bu sefer de ben unuttum tekrar aklıma geldi kusura bakmayın :)
anakart z390prime:https://www.hepsiburada.com/asus-pr...H1TcaxncEeK__2zGgAu-3qxkblEOC4YRoCZWEQAvD_BwE.
Soğutucu da bu:https://www.hepsiburada.com/thermal...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc.
Anakartınızın tam modelini verir misiniz? Thermaltake işlemci soğutucunuz ARGB cinsinden mi? 3 pin ARGB, 4 pin ise düz RGB'dir.

Hocam bir bilginiz var mı bu konuda?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı