Asus z97-P G3258 Cpu Mac OS kurulumu

Thildor

Hectopat
Daha fazla  
Pro Tools programı kullanmak için hazırdaki sistemimi MacOS yapmak istiyorum;

AsusZ97-p Anakart
İntel Pentium G3258 işlemci ( overclock edilmiş )
GSkill 8gb 1600 mhz ram
Asus GTX 750 Ti O.C. ekran kartı
OCZ 120gb ssd + 1Tb hdd

Donanımım bu şekilde . pro tools kullanmak için zaten RAM'lerimi 32 GB'a yükselteceğim. işlemci 4300mhz de stabil şekilde windows 10 pro kullanabiliyorum. Eğer sistemim mac için uyumlu ise CPU'yu o.c. ile çalıştırmamın bi sorunu olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginiz için teşekkür ederim. ancak bazı sorunlar yaşadım yosemite 10.10.1 sürümünü sanal olarak kuramadığım için bilgisayarıma transmac programı ile usb ye boot edip kurmaya çalıştığımda -v komutunu izyerek ekte ki fotorafta görünen hatayı alıyorum ne yapabilirim

Yukarıda bahsettim. FakeCPUID kullanmalısın. Bu olmadan kuramazsın. Zira Haswell Celeron/Haswell Pentium OS X tarafından desteklenmiyor. Yukarıda paylaştığım linkteki rehberi takip etmelisin.

rehberi dünden beri inceliyorum. sorun şuki ordaki kodlamaları yazacağım yeri bulamıyorum config.plist dosyları buldum birkaç yerde onları açtığımda kodları yazabileceğim yerleri bulamıyorum. fakecpuid yi nasıl kullanacağıma dair en ufak bir fikrim yok açıkçası.

USB içindeki Config.plist dosyasını açıyorsun. Kext and patches satırını buluyorsun ve altına kodları giriyorsun. Şu şekilde:
Kod:
<key>KernelAndKextPatches</key>
<dict>
    <key>FakeCPUID</key>
    <string>0x010676</string>
</dict>

vakit ayırdığın için teşekkür ederim. ancak ben hala çözüm sağlayamadım.senden ricam fakecpuid ekliceğim config.plist dosyasına hangi yol ile ulaşacağım. çünkü benim bulduğum config.plist dosyaları içinde <key>KernelAndKextPatches</key> komutunu arattığımda bulamadı bende doğal olarak fakecpuid komutlarını giremedim.
ek olarak virtualbox ile sanal makinede mountain lion 10.8.2 yi kurmayı başardım lisanlı olarak el capitan sürümünüde aldım sanal makine üzerinden unibeast ile güncel sürümü hazırlamaya çalışırken. sanal makine kararlı olarak çalışamadığından bi noktadan sonra iptal etmek zorunda kaldım. el capitan versiyonuna yükseltmek için artık yosemite 10.10. bootable versiyonunu indirdim tekrardan .raw uzantılı şimdi bunu win32diskimager ile usb ye attım transmac ilede görüntüleyebiliyorum dosyaları.

config.plist dosyasını bulabilsem değiştiricem . ben config.plist dosyasını bulamıyorum usb içinde sorunum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…