Asus zenfone 2 nasıldır?

mikailcelik051

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, abilerim asus zenfone 2 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl telefon çıkalı bayağı oldu şimdi onu almak saçma olur mu yerine başka telefon öneriniz var mı telefonu 13 şubat gibi alcam bana ne yapmamı önerirsiniz?
Birde telefonlarda taksit oluyor mu 9 taksit oluyor diye biliyorum da mesela vatan bilgisayardan baktığımda taksit seçeneği yok. Taksiti telefonu aldıktan sonra banka kendisi felan mı yapıyor bu konuyu açıklayabilir misiniz ? Teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim telefon gayet hoş. Ben geçen sene eylül gibi aldım. Gayet hızlı. Aldığımdan beri kolay kolay kasma olmuyor. Çok nadir. Gerçekten çok hızlı bi telefon. Şarj fazla gitmiyor. Kamera fena değil. Hatta fiyatına göre oldukça iyi. Genel olarak bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan biri bu. Taksit olayı ise vatandan taksit yapıyorlar. Odeabank ile anlaşmalı olarak. Onun için yeterince bilgi var internette. Önerim 32 GB lık olacaktır. 16 gb sürümde iyi fakat bence 200 lira için 1.8 gh lik işlemci kullanmaya değmez. Teşekkür ederim. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirseniz sevinirim.

Fiyat aralığındaki en iyi telefon.

16 ve 32 GB sürümleri arasındaki işlemci hızının farklılığını günlük hayatta hissetmezsin. İki işlemci arasındaki fark benchmark testlerinde ortaya çıkar.

30 Aralık 2015 tarihinden beri Asus Zenfone 2 Laser 5" kullanıyorum. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gönül rahatlığıyla iyiki de almışım diyebiliyorum.

Aldığım zamanki telefon fiyatı : 700 TL

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle arkadaşlar. İlk olarak Zenfone 2 Laser düşünmüyorum nedeni ben alacağım telefonu 3-4 sene kullanacağımdan RAM'in yüksek olması iyidir diye düşünüyorum. Yani alırsam 32 GB 2.3 ghz işlemci hızı olan versiyonunu alıcam. Son olarak World kart var elimizde yani YapıKredi taksit olayını bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı