Asus Zenfone 4 Max güncelleme sorunu

Bu telefonda biraz yazılım sıkıntıları var bence. Şu anda Android 7.1.1'de ama neredeyse her uygulamada durduruldu hatası alıyordum, birini bazen aramıyor yeniden başlatınca arayabiliyor. Bazen de telefon açık olmasına rağmen biri arayınca telefon kapalı diyor yine yeniden başlatınca düzeliyor. Bir çok şeyi denedim ama benden kaynaklı değil galiba çünkü telefon orijinal ondan eminim. Bu telefonu 5 veya 6 kere sıfırladım gene bir fayda etmedi. Android 9 betaya güncellersem düzelteceğimi sanıyordum :/ şu an dediklerinizi okuyunca üzüldüm. Bu arada emekleriniz için çok teşekkür ederim ben gene de güncelleyeceğim bakalım. Buraya yazarım.
Hocam o yeniden başlatınca arayabilir hatası bende de vardı. Bayağı sürdü. Sonra düzeldi nasıl olduysa. Android 8.1.0 Oreo ya güncelleyin bence hocam. Android 8.1.0 Oreo da hiç bir hata yok gibiydi. Rica ederim hocam.

Hocam o yeniden başlatınca arayabilir hatası bende de vardı. Bayağı sürdü. Sonra düzeldi nasıl olduysa. Android 8.1.0 oreo ya güncelleyin bence hocam. Android 8.1.0 oreo da hiçbir hata yok gibiydi. Rica ederim hocam.

Vallahi hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana bütün deneyimlerinizi ve bildiklerinizi aktardığınız için sağ olun :D.

Rica ederim hocam. Android 8.1.0 Oreo ya güncelleyin bence dediğim gibi. Telefonu değiştireceğim zaman büyük ihtimal Samsung M21 veya Redmi Note 7-8 almayı düşünüyorum. Tanıdığım Redmi Note 7 kullanan var. Android 10 güncellemesi aldı. Samsung M21 de almış sanırım. İkiside 2300 TL civarı. Ancak uzun süre telefon değiştirebileceğimi düşünmüyorum :D. Ve özellikleri de iyi.

Rica ederim hocam. Android 8.1.0 oreo ya güncelleyin bence dediğim gibi. Telefonu değiştireceğim zaman büyük ihtimal Samsung M.21 veya Redmi Note 7-8 almayı düşünüyorum. Tanıdığım Redmi Note 7 kullanan var. Android 10 güncellemesi aldı. Samsung M.21 de almış sanırım. İkisi de 2300 TL civarı. Ancak uzun süre telefon değiştirebileceğimi düşünmüyorum :D. Ve özellikleri de iyi.

Şu an ben Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum ve sana önerirdim ama Redmi Note 8 daha ucuz ve iyi bu fiyat bandında. Bu arada şu an mi 8 Lite aşırı pahalıya satılıyor sebepsizce ben 2 yıl önce 1690 TL'ye almıştım ve o zaman için bu fiyata en iyisiydi. Sormak istediğin sorular vs. varsa sorabilirsin. Bu arada ben alacak olsam kendim Redmi Note 7 alırdım arasından çünkü 6000 mAh bence aşırı büyük. Mesela yatakta, otobüste vs. telefonu tek elde kullanıyoruz ve telefon ağır ise serçek parmağın yamulmasına yol açıyor ve haliyle kol daha çabuk yoruluyor.

Şu an ben Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum ve sana önerirdim ama Redmi Note 8 daha ucuz ve iyi bu fiyat bandında. Bu arada şu an mi 8 Lite aşırı pahalıya satılıyor sebepsizce ben 2 yıl önce 1690 TL'ye almıştım ve o zaman için bu fiyata en iyisiydi. Sormak istediğin sorular vs. varsa sorabilirsin. Bu arada ben alacak olsam kendim Redmi Note 7 alırdım arasından çünkü 6000 mAh bence aşırı büyük. Mesela yatakta, otobüste vs. telefonu tek elde kullanıyoruz ve telefon ağır ise serçek parmağın yamulmasına yol açıyor ve haliyle kol daha çabuk yoruluyor.
Tavsiyeniz için sağolun hocam. Ancak dediğim gibi uzun bir süre değişebileceğimi sanmıyorum. Android 9 Betada kaldım bu arada. Bir şey yazarken ikide bir bir şey durdu hatasını alıyorum. Ve 4-5 saniye geri yazamıyorum. Ve telefon uygulamasında kişi ekle dediğimde kullanılabilir kişi uygulaması yok hatası alıyorum. Ve telefonu yeniden başlattığımda sim kart algılanmıyor. Kenardaki yeri açıp tekrar taktığımda algılanıyor. Denedim her yeniden başlatmada sim kartı okumama sorunu var. Android 8.1.0 Oreo güzeldi. Ancak Android 9 Beta için downgrade sürümü yokmuş. Kaldım sanırsam Android 9 Betada. Bir haberde gördüm. Eskiden Asus ZenFone 4 Max için Android 9 çıkaracakmış. Ancak vazgeçmiş. Betada kalmış. Ve bende downgrade sürümü olmadığı için kaldım böyle gibi duruyor. Eğer hala güncellemediyseniz sakın Android 9 Betaya güncellemeyin. Ancak Android 8.1.0 Oreoya güncelleyebilirsiniz. Güzel duruyor. Sorunu yok. Eğer şuan Android 8.1.0 Oreoya güncellediyseniz sakın merak edip te Android 9 Betaya güncellemeyin.

Tavsiyeniz için sağ olun hocam. Ancak dediğim gibi uzun bir süre değişebileceğimi sanmıyorum. Android 9 betada kaldım bu arada. Bir şey yazarken ikide bir bir şey durdu hatasını alıyorum. Ve 4-5 saniye geri yazamıyorum. Ve telefon uygulamasında kişi ekle dediğimde kullanılabilir kişi uygulaması yok hatası alıyorum. Ve telefonu yeniden başlattığımda SIM kart algılanmıyor. Kenardaki yeri açıp tekrar taktığımda algılanıyor. Denedim her yeniden başlatmada SIM kartı okumama sorunu var. Android 8.1.0 oreo güzeldi. Ancak Android 9 beta için downgrade sürümü yokmuş. Kaldım sanırsam Android 9 betada. Bir haberde gördüm. Eskiden ASUS ZenFone 4 Max için Android 9 çıkaracakmış. Ancak vazgeçmiş. Betada kalmış. Ve bende downgrade sürümü olmadığı için kaldım böyle gibi duruyor. Eğer hala güncellemediyseniz sakın Android 9 betaya güncellemeyin. Ancak Android 8.1.0 oreoya güncelleyebilirsiniz. Güzel duruyor. Sorunu yok. Eğer şu an Android 8.1.0 oreoya güncellediyseniz sakın merak edip te Android 9 betaya güncellemeyin.

Hocam Firmware seçerken nasıl olacak ben anlamadım. Her şeyi yapıyorum ww olanı yüklüyorum parantez içi Android 8.1 yazıyor ama sıkıntısız güncellememe rağmen 7.1.1 de kalıyor telefon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı