Asus Zenfone 4 mü? GTX750Tİ Strix Edition mu?

Beyler telefon mu ekran kartı mı arasında kaldım. Sorun bu :D.

GPUBoss sitesinden karşılaştırma yapmak, önermek Sosyal'de yasak. Soruna gelirsek ne için kullanacaksın ? Ne kadar ihtiyacın var ? Telefon mu daha önemli senin için, oyun mu ?
Oyun. Tabletim var onu yanımda taşıyorum. Telefon alsam tablete ihtiyaç duymayacağım. Bence en mantıklısı 750Tİ.

Pc olarak kullandığın sistemi yazmışsın telefon olarak yazsaydın da en azından bizde bir karşılaştırma yapardık =),
ama bence 750ti alınmaz, kullandığın ekran kartınla devam etmeni öneririm illa da ekran kartı diyorsan daha performanslı olması için ramlerini arttırmanda gerekir yoksa ramden dolayı şuan kullandığın ekran kartından pek bir farkı kalmaz oyun performansında,

ayrıca zenfone4 yerine zenfone5 yada s3 neo öneririm.
Telefonum baya eski. Samsung E2250 kendisi :D.

Bence Televizyon al. :D Bu nasıl bir karşılaştırmadır.
"Telefon mu ekran kartı mı?" karşılaştırması.

Sanırım GT420 ile GTX 750 Tİ Strix Edition arasında bir soru soracaktı :)
Hayır. Ekran kartı mı telefon mu? Anlayacağınızı sanmıştım :D.

İlk olarak hangisi senin ihtiyacınsa onu al.
Ekran kartımı belirtmiştim. Telefonum Samsung E2250 açıkçası bana ekran kartı daha ağır basıyor. Tabletim var ve bütün oyunları sıkıntısız oynuyorum. Ama ekran kartım beni yarı yolda bırakıyor.

Adam çıktı sordu. Bu kadar sert yapmayın.

Bu kadar sert olmanızın amacı ne? Herkese tek tek cevap verdim. Sıkıntı nedir yani? Sizden öneri almak ta bazen sıkıyor insanı. Uzatmayalım kapansın bitsin konu. Sizden yardım isteyen de kabahat!

Şurada insanca sorduk yani. Ekran kartım da kötü telefonum da. Bende 2 sinden birini aldığımda "tüh!" dememek için soruyorum size. Madem bu kadar terslediniz. Açıklamasını yapayım bitsin.

Bu kadar sert olmanızın amacı ne? Herkese tek tek cevap verdim. Sıkıntı nedir yani? Sizden öneri almak ta bazen sıkıyor insanı. Uzatmayalım kapansın bitsin konu. Sizden yardım isteyen de kabahat!

Şurada insanca sorduk yani. Ekran kartım da kötü telefonum da. Bende 2 sinden birini aldığımda "tüh!" dememek için soruyorum size. Madem bu kadar terslediniz. Açıklamasını yapayım bitsin.
Bir iki kişinin yorumu için canını sıktığına değmez. Ama şahsen, bu karşılaştırmanın sebebini ve beklentilerini ilk mesajında belirtseydin iyi olurdu diye düşünüyorum. Kafa karışıklığı oldu herkeste. Önceliğin taşınabilirlikse telefonu, geniş oyun yelpazesi ve daha rahat oyun oynamak istiyorsan ekran kartını tercih et. Şahsi görüşüm ekran kartını tercih etmen yönünde. Telefonu oyun ağırlıklı kullanınca, bir yerden sonra oyun oynamak için kendini prize yakın vaziyette bulabilirsin. Sonuçta batarya ömrünü kısaltıyor, yük altında yoğun kullanım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı