SorryForDeadYou
Kilopat
Daha fazla
Beyler telefon mu ekran kartı mı arasında kaldım. Sorun bu
.
.
.
Oyun. Tabletim var onu yanımda taşıyorum. Telefon alsam tablete ihtiyaç duymayacağım. Bence en mantıklısı 750Tİ.GPUBoss sitesinden karşılaştırma yapmak, önermek Sosyal'de yasak. Soruna gelirsek ne için kullanacaksın ? Ne kadar ihtiyacın var ? Telefon mu daha önemli senin için, oyun mu ?
Telefonum baya eski. Samsung E2250 kendisiPc olarak kullandığın sistemi yazmışsın telefon olarak yazsaydın da en azından bizde bir karşılaştırma yapardık =),
ama bence 750ti alınmaz, kullandığın ekran kartınla devam etmeni öneririm illa da ekran kartı diyorsan daha performanslı olması için ramlerini arttırmanda gerekir yoksa ramden dolayı şuan kullandığın ekran kartından pek bir farkı kalmaz oyun performansında,
ayrıca zenfone4 yerine zenfone5 yada s3 neo öneririm.
"Telefon mu ekran kartı mı?" karşılaştırması.Bence Televizyon al.Bu nasıl bir karşılaştırmadır.
Hayır. Ekran kartı mı telefon mu? Anlayacağınızı sanmıştımSanırım GT420 ile GTX 750 Tİ Strix Edition arasında bir soru soracaktı![]()
Ekran kartımı belirtmiştim. Telefonum Samsung E2250 açıkçası bana ekran kartı daha ağır basıyor. Tabletim var ve bütün oyunları sıkıntısız oynuyorum. Ama ekran kartım beni yarı yolda bırakıyor.İlk olarak hangisi senin ihtiyacınsa onu al.