Asus Zenfone 5 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar Asus Zenfone 5 alınır mı? Bana sanki Asphalt 8 oynarken hani 60 fps değilde 30 fps'de oynatıyormuş gibi geldi. Arkadaşta vardı denedim test ettim. İşlemcisi de 2 çekirdek olduğu için şüphelerim var çünkü uzun süreli alacağım telefonu. İşlemcisi ve gpu yönünden nasıldır? Uzun süre oyunları açar mı? O fiyata başka hangi telefonu alabilirim? Bir çok konu açılmıştır belkide ama ben cevap bulamadım. Kafamda halen soru işaretleri var.

Alınır. Fakat haziranın sonlarına doğru Zenfone 2 çıkacak. Umarım Türkiye'ye ''ZE551ML'' kod adlı model gelir. Çünkü bu model numaralı telefonda özellikler oldukça iyi. Aklımda bulunan özellikler;
1- 4G LTE desteği mevcut.
2- 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, NFC gibi özellikler mevcut.
3- Android 5.0 ile geliyor.
4- 4GB DDR2 RAM ile geliyor.
5- Z3580, 2.3 GHz 4 çekirdekli İntel Atom işlemcisi var.

Ayrıca 5.5-inch Full HD IPS ekran, 39 dakikada %69'a kadar hızlı şarj teknolojisi, 3000 mAh batarya, 13 MP PixelMaster lazer otofokus'lu arka, 5MP 85 derece geniş açılı ön kamerası, çift Led Flash desteği var.

Tahminim 850-1000TL arası fiyatı olacak.

Haziranın sonuna kadar bekleyeceğimi hiç sanmıyorum. Çok sabırsızım. 1 aya kalmaz telefon alacağım. Bu yüzden iyi bir telefon almalıyım. Paramın hakkını vermesini istiyorum. LG G2'de düşünüyorum. Ne yapacağım bilemedim. İstanbul Bilişim'den alırsam Galaxy Alpha alacağım eğer oradan almazsam LG G2 veya Zenfone 5 alacağım. Çünkü baya ucuz İstanbul Bilişim'de.

Eğer çok sabırsız iseniz alın Zenfone 5, 6 ayın sonunda satıp Zenfone 2 alın. Gerçekten çok başarılı bir telefon Zenfone 2. Ayrıca ilk 4GB belleğe sahip ilk telefon .

O farkı nasıl algıladın? + o sadece telefon oyun konsolu değil... video kamera ve fotoğraf makinası ve müzik çalar oyun konsolu performansı bekleme.

Arkadaşlar Zenfone 5'te işlemci ve gpu nasıldır? Veya Zenfone 6'da. Nasıldır? Ben gpu ve işlemciden korkuyorum yarı yolda bırakacak gibi duruyor. @Recep Baltaş , @Ali Güngör

Bende alacağım arkadaşın sorularının aynısı benimde kafamda var. @Go to Hell Sende ki 5 mi? 6 mı? Ayrıca cihaz ağır çekim video kaydı yapabiliyor mu?

Asus zenfone serisine android 5 gelecek sanrım Nisan'da bende bugün itibariyle Asus zenfone 5 almış bulunmaktayım.Galaxy S3'den böyle bir telefona geçmek çok iyi geldi açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…