Asus Zenfone 5 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 9.711
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar Asus Zenfone 5 alınır mı? Bana sanki Asphalt 8 oynarken hani 60 fps değilde 30 fps'de oynatıyormuş gibi geldi. Arkadaşta vardı denedim test ettim. İşlemcisi de 2 çekirdek olduğu için şüphelerim var çünkü uzun süreli alacağım telefonu. İşlemcisi ve gpu yönünden nasıldır? Uzun süre oyunları açar mı? O fiyata başka hangi telefonu alabilirim? Bir çok konu açılmıştır belkide ama ben cevap bulamadım. Kafamda halen soru işaretleri var.

Alınır. Fakat haziranın sonlarına doğru Zenfone 2 çıkacak. Umarım Türkiye'ye ''ZE551ML'' kod adlı model gelir. Çünkü bu model numaralı telefonda özellikler oldukça iyi. Aklımda bulunan özellikler;
1- 4G LTE desteği mevcut.
2- 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, NFC gibi özellikler mevcut.
3- Android 5.0 ile geliyor.
4- 4GB DDR2 RAM ile geliyor.
5- Z3580, 2.3 GHz 4 çekirdekli İntel Atom işlemcisi var.

Ayrıca 5.5-inch Full HD IPS ekran, 39 dakikada %69'a kadar hızlı şarj teknolojisi, 3000 mAh batarya, 13 MP PixelMaster lazer otofokus'lu arka, 5MP 85 derece geniş açılı ön kamerası, çift Led Flash desteği var.

Tahminim 850-1000TL arası fiyatı olacak.

Haziranın sonuna kadar bekleyeceğimi hiç sanmıyorum. :) Çok sabırsızım. 1 aya kalmaz telefon alacağım. Bu yüzden iyi bir telefon almalıyım. Paramın hakkını vermesini istiyorum. LG G2'de düşünüyorum. Ne yapacağım bilemedim. İstanbul Bilişim'den alırsam Galaxy Alpha alacağım eğer oradan almazsam LG G2 veya Zenfone 5 alacağım. Çünkü baya ucuz İstanbul Bilişim'de.

Arkadaşlar Asus Zenfone 5 alınır mı? Bana sanki Asphalt 8 oynarken hani 60 fps değilde 30 fps'de oynatıyormuş gibi geldi. Arkadaşta vardı denedim test ettim. İşlemcisi de 2 çekirdek olduğu için şüphelerim var çünkü uzun süreli alacağım telefonu. İşlemcisi ve gpu yönünden nasıldır? Uzun süre oyunları açar mı? O fiyata başka hangi telefonu alabilirim? Bir çok konu açılmıştır belkide ama ben cevap bulamadım. Kafamda halen soru işaretleri var.
O farkı nasıl algıladın? + o sadece telefon oyun konsolu değil... video kamera ve fotoğraf makinası ve müzik çalar oyun konsolu performansı bekleme.

Screenshot_2015-01-10-19-17-38.jpg
Screenshot_2015-01-10-19-17-48.jpg

Bu ekran görüntüleri yeteri kadar bilgi vermiştir umarım. Orta seviye bir işlemci ve GPU.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı