ASUS ZenFone 5 Alınır mı ?

Zenfone 2 alacağım aklımda hiç bir şey kalmasını istemiyorum.
Zenfone 2 kullanıyorum 1 ay oldu. Henüz bir takılma göremedim. Son zamanda konuşulan hatalarda dün yayınlanan bir güncelleme ile çözüldü. Arayüz çok akıcı ve sürekli güncel. 4 GB RAM' inde etkisi var tabi bu akıcılıkta. ASUS telefonu da sürekli güncel tutuyor. Başka sorularınız var ise yanıtlayabilirim Zenfone 2 ile ilgili.

Daha kullandığınız şeyde ne olduğunu bilmiyorsunuz ve birisine tavsiye yapıyorsunuz bence forumda takılıp öneri yapmak yerine biraz Google'da takılın da araştırın. Snapdragon 410 kullanıyor General Mobile 4G telefonu. 1.2 GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemci. Çok bir şey beklemeyin çünkü düşük bir işlemcisi var. Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir, bataryası iyi gidebilir ama Zenfone 2'den iyi gidemez.

Baktığımızda kaynakta 615 yazıyordu. Yanlış bilgi vermiş olabilirim. Ama siz de hangi konuda olduğunuzu şaşırmış durumdasınız. Zenfone2'ye bir şey diyen yok. Konu Zenfone 5'in su gibi akan bataryası.

Baktığımızda kaynakta 615 yazıyordu. Yanlış bilgi vermiş olabilirim. Ama siz de hangi konuda olduğunuzu şaşırmış durumdasınız. Zenfone2'ye bir şey diyen yok. Konu Zenfone 5'in su gibi akan bataryası.
Bilmiyorum fark ettiniz mi ama Zenfone 2'nin yeni varyasyonları çıktı. Zenfone Go en ucuzu , Zenfone Laser alınabilir bana göre Zenfone 5 yerine. Artık Zenfone 5 alınmaz. Zaten ilk telefon olduğu için normal bazı sorunlar.

Zenfone 5 kullanan birisi olarak, alınır derim. Ancak, oyun oynayan birisi Değilim. Whatsapp, skype ve yandex navigation kullanırım o kadar. Bunların haricinde internet :)
Yukarıda saydıklarımın dışında oyun vb. Şeyler için telefonu kullanmıyorum. Harici batarya aldım 5400 yada 5200 Mah. Net olarak hatırlamıyorum. Ben memnunum. Araçta ise çakmak şarjına bağlı olarak yandex Nav. ı kullanıyorum. Evet şarj süresi diğerlerinden az gözükebilir. Ancak, bu paraya bu kadar,bana yetiyor. Şimdi telefon alacak olsam kesinlikle Sony Xperia Z3 Compact alırdım. Bence, siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, oyun vs. Oynamayacaksanız Zenfone 5 alınır. Yanında birde harici batarya alırsanız, beklenmedik durumlarda sıkıntı yaşamazsınız.

Benim arkadaşımda hemde babaşında var gerçekten memnunlar. Bende baktım rahat bir kullanıma ve güzel bir arayüze sahip. Fiyatına göre kaliteli tavsiye ederim :)

Ben Zenfone 5 kullandım. Fakat ısınma problemi var. Clash Of Clans gibi bir oyunda işlemci adeta yanıyor. Telefon kabını çıkarmasam yüksek sıcaklıktan kapanıyor bile. Şimdi Zenfone 2 aldım, gayet güzel. Önereceğim sayılı telefonlardan biri. Ayrıca Samsung'un giriş seviyesi akıllı telefonlarını önermem. 800 mb Ram var. İşlemci desen kötü. Batarya ömrü az. Biraz daha fiyata yüklenebilirseniz Zenfone 2 alınabilir. Ayrıca alternatif olarak, LG G3,(biraz beklerseniz) Meizu Mx5 alternatif olabilir.

Zenfone 5 alınmaz değil diyenler daha önce kullandı mı acaba? Kendim 2 ay zenfone 5 kullanıp tuvalete düşürdüm. Kardeşimde de vardı o da ekranı kırıp Lg G3 aldı. Geçenlerde annem kullandığı telefonun artık idare etmediğini söyleyince ekranı kırık olan zenfone 5'e stock rom attım ve akıcılığı note 3'ün kat kat üzerinde. Hatta o kadar akıcı olması beni rahatsız etti gidip note 3'teki 30 tane uygulamamı zenfone 5'e kurdum telefonda gram kasma yok. Tamam belki şarj sorunu var ama note 3 le yan yana koyup karşılaştırdığımda anneme note 3'ü verip kendim zenfone 5'i kullanmayı bile düşündüm. Zenfone'lar android telefonların sahip olabileceği en iyi arayüzlerden birine sahip. Zenfone 2'de şarj sorunu yoksa çok daha iyi tabii ama zenfone 5 hala takır takır çalışan alınabilir bir telefon. Zenfone 2'nin yeni çıkacak modelleri, fiyatları ve özellikleri hakkında bir bilgim yok ama Asus telefonlardan birini seçmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı