Asus Zenfone 5 alınır mı?

EskiDostunuzMax

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Fiyatı 2300₺ bandında, sizce değer mi? Yazın sonunda bu fiyata yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde ve Zenfone 2 var tanışık olduğum bir platform olduğundan Zen almayı düşünüyorum lakin bu fiyat bandında çok daha iyi bir cihaz var mıdır?

Kesinlikle alınmaz. Gm9 Pro veya Mi 8 Lite daha ucuz olduğu halde daha iyi telefonlar. Sana tavsiyem ikisinden birini seçmen yönünde.
zannedersem 5Z modeli için de aynısını diyeceksiniz. Esasında aklımda Zen 6'yı beklemek var 3000₺ çıkış fiyatına sahip olursa ona yönelmeyi düşünüyorum.

zannedersem 5Z modeli için de aynısını diyeceksiniz. Esasında aklımda Zen 6'yı beklemek var 3000₺ çıkış fiyatına sahip olursa ona yönelmeyi düşünüyorum.
5Z ön sipariş 3.200 TL gözüküyor. 2800- 3600 TL aralığında daha iyi bir telefon olabilir. Ona bakmak lazım fakat ZenFone5'e o para verilmez çünkü telefonun özellikleri o fiyatı karşılamıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı