Asus Zenfone 5 Android 5.0 Güncellemesi Alacak mı?

Ataoski09

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Asus Zenfone 5 cihazım Android 5.0 lollipop güncellemesi alacak mı? Bu konu ile ilgili rehber var mı? Teşekkürler.

Benim telefonum ASUS Zenfone 6 banada 5.0 güncellemesi gelmedi bende Technopat'ın rehberindeki yönlendirme ile ASUS'un internet sitesinden 5.0 sürümünü indirdim ve kurdum tahminimce bu olay Zenfone 5 içinde geçerlidir.

Zenfone 5 için 5.0 geleli bayağı fazla bir zaman geçti. Ancak OTA(telefona otomatik olarak güncelleme gelmesi) olarak yok. Manuel olarak var. Biraz telefon bilgin varsa youtubeden yardım alarak yap. Ama yoksa bir bilene yaptirabilirsin

Teşekkürler. :)

Bir şey daha soracağım Asus'un sitesindeki en son güncellemeyi mi kuracağım? Yoksa 4.4 kitkat sürümünden sonra gelen güncellemeyi mi?
Teşekkürler.

5.0 lollipop yazan güncelleme. Zenfone 6 için technopat youtube kanalında video var. Ona bak 5 e göre yap. Ben öyle yaptım zenfone 5 imi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı