Asus Zenfone 5 Kitkat Klavye Sorunu

Aynı sorun bende de var çözemedim google ın ses ile yazma özelliğiyle Play Store'de arama yaptım Swiftkey indirdim. Sorun düzeldi şimdilik ama iyice şüphelendim :) belkide birçok sorun olabilir ve buda bizim gözümüze batandır sadece diye. Neyse başka bir çözüm yolu bilen varsa bilgilendirsin.
 
Bende 2 saat kadar once guncelledim suan zen5ten yaziyorum klavyemde bir sorun yok, programi guncellediniz mi?
bu arada suana kadar hemen hemen ayni yuzdede batarya dususu mevcut bir iyilesme soz konusu degil ilk izlenimime gore :/
 
Bu yine iyi ben ilk izlenimlerimde ( birde klavye sorunundan dolayı karamsar bir şekilde) pil batarya sorununun dahada arttığını sandım ama daha sonradan kendimce yaptığım testlerle herhangi bir fark olmadığını gördüm. Birde ben durumu açıklayayım klavye sorununu yani. Şimdi Ayarlar > Dil ve Giriş > Klavye ve Giriş Yöntemleri > Asus klavye bölümü gri bir şekilde tik işareti var. Birde altında Google sesli yazma var o renkli bir şekilde tik işareti var. Onunda altında benim sesli arama ile kurabildiğim SwiftKey var. Yani duruma göre Asus'un klavyesi çalışmıyor.
 
asus zenfone 5 e sistem güncellemesi yaptım ve klavye gelmiyor ilk açılıştada şifrem vardı bu yüzden telefona giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı
 
Arkadaşlar Play Store' den Asus Keyboard uygulamasını bulun önce kaldırın sonra tekrar yükleyin klavyeniz aktif hale gelecektir aynı sorunu ben böyle çözdüm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı