Asus ZenFone 5 Root Sorunu

Adroided

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan anlaşıldığı gibi elimde Asus ZenFone 5 var ve cihazı rootlamak istiyorum. Farklı farklı bir ton rehber izledim, okudum, uyguladım ama bir sonuç alamadım. 2 defa fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım. Hala uğraşıyorum ama bir sonuç yok, hiç birşey olmuyor. Cihazı nasıl rootlaya bilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum...

Üstteki mesaja katılıyorum ama bu saaten sonra root atmayın deriz birkaç aya Android L gelecek tekrar unroot işlemleriyle falan uğraşmayın "bence".

forum.xda-developers.com: Root Asus Zenfone 5 KITKAT 4.4.2 (100% work) | Android Development and Hacking | XDA Forums Gayet güzel bir anlatım mevcut. Takıldığınız yer olursa yazın, yardımcı olmaya çalışırız.

Bunu denedim ama işe yaramıyor, benim cihaz güncellendi galiba derleme numarası faklı, daha önceden bir arkadaşımın cihazına (Asus ZenFone 5) bu rehberden yararlanarak rootlamıştım ama benim cihazımda işe yaramıyor.

Üstteki mesaja katılıyorum ama bu saaten sonra root atmayın deriz birkaç aya Android L gelecek tekrar unroot işlemleriyle falan uğraşmayın "bence".

Bekleyeyim mi ozaman :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı