Asus Zenfone 5 Sorunlu Ürünler TeknoSA

FurkanAkbas

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
31
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cumartesi günü TeknoSA'ya gittim Zenfone 5 almak için. Oradakiler çok sorunlu ve içeride 50-60 tane garantiye yollanacak duruyor dediler. Sizce bu ne kadar doğru. Hangisinden para alıyorlarsa onu satmak isteyecekler ama. ( Samsung formalı ve S3 Neo yu önerdi ).
 
Şarj süresi için kötü yorumlar var ama gerçeği yansıttığını sanmıyorum , gayet yeterli . Vericeğin paraya alabileceğin en iyi telefon bence
 
TeknoSA' da sorunlu cihaz çıktığını çok duydum. Nedenini bilmiyorum ama TeknoSA ' ya pek güvenemiyorum... Alternatifleri(Vatan,HepsiBurada) tercih edebilirsiniz.

EDİT: TeknoSA haricinde Zenfone' dan hiç şikayet duymadım.
 
Ben Teknosa'dan alalı 3 ay oldu bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşasan bile Asus güvenilir bir marka, garanti kapsamında duruma göre, tamir, cihaz değişimi ve para iadesi yapıyor Asus.
 
Şarj süresi hakkında çok söylenti var ama onun için bir PowerBank alıcam.
Hasan Ali haklısın bende oradan çıkıp Vatan'a gittim sorun var mı öğrenmek istedim hiç bir geri dönüş olmadığını söylediler. Mecbur o gün geri döndüm eve konu açıp sormak istedim.
Bu hafta sonu inşallah alacağım ama insanın kafasını gerçekten çok karıştırıyor TeknoSA' dakiler.
 
Zenfone 5 almak iyi bir seçim olacaktır. Şarj sorunu haricinde bir sorun görmedim.
 
Şarj telefondan kaynaklımıdır yoksa bütün ürünlerinde mi bu sorun var? Bende kullanıyorum da sorunlu ürün kullanmayayım Teknosa dan aldım bende.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı