Asus Zenfone 6 Nasıldır

Şinasi

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ocakta yeni telefon alacağım. Zenfone6 güzel gibi ama kötü yorumlar okudum pili kötü ekran kötü işlemci kötü falan gibi. Normal bir telefon kullanıcısıyım aşırı bir şey yapmam. Yaptıklarım sosyal ağlar, Aspahalt 8, Dead triger 2, gibi oyunlar Fotoğrafçılık sizce işimi görür mü maksimum 1300 e çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Büyük ekran alacaksanız Sony Xperia Z Ultra ya da Lumia 1520 öneririm.
O dediğiniz telefonlar en az 1400.
1300'e çıkabiliyorsanız LG g2 alabilirsiniz. Ama zenfone alacağım diyorsanız bataryası günü kurtarılır. Kamerasına gelirsek profesyonel değilseniz sizi memnun eder.
Profeyonel değilim. İntel işlemci ısınmıyor diyorlar? snapdragon 800 kadar.

Ben en iyisi Asus zenfone6 alayım 800 tl ye haziranda da Asus X550jk modelini alayım. Yorumlarınız için sağolun.

Bu konuya açıklık getireyim:
Yaklaşık 2 haftadır ürünü kullanıyorum. Sosyalde resimlerini ve ilk günkü görüşlerimi paylaştım.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/alındı-asus-zenfone-6.127229/
Yakında detaylı bir inceleme yapacağım ama kısaca görüşlerimi yazayım:
BATARYA:
1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Zorlarsanız 1.5-2 günü çıkartabilirsiniz. [Güç tasarrufu açık]
İŞLEMCİ:
Aşırı bir ısınması yok. Kısa süreli (10-15 dakika) oyunlarda ısınma neredeyse yok. Uzun vadede ısınabiliyor. Aşırı değil.
EKRAN:
Güneş ışığı altında görülebilir bir ekranı var. Renkler, parlaklık gayet iyi. Bir sıkıntı göremedim.
KAMERA:
Aldığım ilk hafta kamera 3 kez farklı zamanlarda çöktü. Ama son bir haftadır bir sıkıntı göremedim. 800 TL lik telefonlara kıyasla en iyi kameraya sahip. Özellikle fotoğraf çekimi muhteşem.
Sorularınız varsa alabilirim.
(Şu anda Zenfone 6 dan yazıyorum bu mesajı.)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı