ASUS Zepherus serisi alınır mı?

Ozyllius

Femtopat
Daha fazla  
ASUS ROG zepherus serisi 14/16 inch laptoplar ilgimi çekti fakat değer mi emin olamadım? Emsalleri var mıdır?
Sürekli yanımda gezdireceğim güçlü ve ince olsun. Şık olması da tercihimdir ama çok önemli değil.
Teşekkürler.

Bütçe nedir? Kullanım amacı nedir yani hem oyun hem de taşınabilirlik mi istiyorsunuz? Oyun gibi bir amaç varsa hangi oyunları oynayacaksınız?

Hocam 100k civarına çıkabilirim. Mimarlık yapıyorum Revit, AutoCAD, rhino bazen de render almak için Lumion kullanıyorum. Taşınabilirlik önemli çünkü kendi işimi yapıyorum sabit bir yerim yok. Oyun çok oynamıyorum ama oynarsam Valheim gibi oyunları oynuyorum.

Hocam 100k civarına çıkabilirim. Mimarlık yapıyorum Revit, AutoCAD, rhino bazen de render almak için Lumion kullanıyorum. Taşınabilirlik önemli çünkü kendi işimi yapıyorum sabit bir yerim yok. Oyun çok oynamıyorum ama oynarsam Valheim gibi oyunları oynuyorum.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...tx4070-14-gaming-laptop-fiyati,721069985.html Taşınabilirlik, pil ömrü için bu.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,632804113.html Performans için bu.

Aralarında 1.5KG fark var. Omen model 1.5KG, GameGaraj model 2.8KG.

Teşekkürler hocam
ASUS ROG Zephyrus modellerine hiç değinmediğinize göre tavsiye etmiyorsunuz diye anlıyorum?

Çoğu fiyatlarını hak etmiyorlar. Hak eden bu var bu da bütçeyi aşıyor.

Anladım, bu fiyata çıkabilecek olursam bunu düşünüyorum o zaman. Yoksa Omen tavsiyeniz hoşuma gitti emekleriniz için teşekkür ederim.

Anladım, bu fiyata çıkabilecek olursam bunu düşünüyorum o zaman. Yoksa Omen tavsiyeniz hoşuma gitti emekleriniz için teşekkür ederim.

Bu cihazlar taşınabilirliğe önem verdiği için ekran kartından tam verim alamazsınız bilginize. Mesela Omen modeldeki ekran kartı 65W kısıtlı bir kart GameGaraj Slayer modeldeki 140W.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı