Asya beden nasıl öğrenilir?

277518

Kilopat
Merhaba bugün bir ceket beğendim m beden almayı düşünüyordum ölçüleri de bunlar. En çevre =(112) boy =(68) ceketi satan kişiye boyumu ve kilo mu yazdığımda (176 boy, 79 kilo). Ürünümüz Asya beden olduğundan Avrupa bedenlere göre daha dar oluyor dedi ve büyük beden önerdi XL veya biraz bol durmasını istiyorsanız XXL alın dedi. Öncesinde Bershka'dan aldığım oversize şişme montla karşılaştırmak istedim ama montumun ölçülerine ulaşamadım. Montun içine baktığımda mex38 yazıyordu sanırım m beden oluyor çünkü bende montu sipariş verirken m beden almıştım ve üzerimde hala güzel duruyor. Asya bedenler nasıl oluyor sizce hangi bedeni almalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Not= Instagram adresleri ilgilenmeleri gayet güzel kendi web siteleri var ve adreslerini de belirtmişler güvenilir mi bilmiyorum ve mağazaları yurt dışında olduğundan kargo parası fazla oluyormuş iade ve değişim almıyorlarmış. Sadece hasarlı gelirse iade alıyorlarmış.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 309
Hocam benim bildiğim Asya bedenleri sizin de dediğiniz gibi çok küçük oluyor. Mendebur Lemur'un bir videosunda görmüştüm. Satıcının önerisine uymanız daha iyi olur bence ama emin değilim.

Hocam benim bildiğim Asya bedenleri sizin de dediğiniz gibi çok küçük oluyor. Mendebur Lemur'un bir videosunda görmüştüm. Satıcının önerisine uymanız daha iyi olur bence ama emin değilim.

Güvenilir gibi geldiler ve ürünlerini yurtdışındaki depolarından getiriyorlar kargo parası vermemek içinde iade ve değişim yok dediler yani kendileri de gidip küçük beden büyük beden önermezler gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı