- Makaleler
- 2
Hangi platformda var? Bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İzleyemez miyiz yani? Torrentten falan indiremez miyiz?Şuan için herhangi bir platformda yayında bulunmuyor.
Film ve dizilerin hangi platformda olduğunu bulabilmek için Justwatch sitesini kullabilirsiniz.
![]()
Atatürk 1881 - 1919 yayını: İnternette nereden izlenir?
"Atatürk 1881 - 1919" adlı yapımı bugün Netflix ve Prime Video'da nereden ve nasıl çevrimiçi olarak izleyebileceğinizi öğrenin. Ücretsiz seçenekler dahil.www.justwatch.com
![]()
Atatürk II 1881 – 1919 yayını: İnternette nereden izlenir?
"Atatürk II 1881 – 1919" çevrimiçi olarak Netflix ve Prime Video'da nerede ve nasıl izlenir? Ücretsiz seçenekler dahil.www.justwatch.com
Diğer yollardan izleyebilirsiniz muhtemelen. Benim dediğim legal şekilde izlenebilecek hiçbir platform yok.İzleyemez miyiz yani? Torrentten falan indiremez miyiz?
Part 1 internette bulunabiliyor ama part 2 bırak korsanı, ücretli şekilde bile izlenemiyor.
Part 1 bile sadece kaçak olarak bulunuyor. Düşünün para verip izleyemiyoruz bile.
O rezil platforma, Atam'ın anısına bunları yaşattıkları halde daha abone olan var mı şaşırıyorum. Geçen birtakım ünlümsüler gitmiş reklamını yapıyor. Gördükçe yerin dibine giriyorum.
Part 1 internette bulunabiliyor ama Part 2 bırak korsanı, ücretli şekilde bile izlenemiyor.
Part 1 bile sadece kaçak olarak bulunuyor. Düşünün para verip izleyemiyoruz bile.
O rezil platforma, Atam'ın anısına bunları yaşattıkları halde daha abone olan var mı şaşırıyorum. Geçen birtakım ünlümsüler gitmiş reklamını yapıyor. Gördükçe yerin dibine giriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.