Atatürk filmi nereden izlenebilir?

Şuan için herhangi bir platformda yayında bulunmuyor.

Film ve dizilerin hangi platformda olduğunu bulabilmek için Justwatch sitesini kullabilirsiniz.

Şuan için herhangi bir platformda yayında bulunmuyor.

Film ve dizilerin hangi platformda olduğunu bulabilmek için Justwatch sitesini kullabilirsiniz.

İzleyemez miyiz yani? Torrentten falan indiremez miyiz?

Ülkeyi Atatürk düşmanı bir ülkeye çevirdileri için, Hiçbir yerden izleyemiyoruz legal ya da illegal.

Part 1 internette bulunabiliyor ama Part 2 bırak korsanı, ücretli şekilde bile izlenemiyor.

Part 1 bile sadece kaçak olarak bulunuyor. Düşünün para verip izleyemiyoruz bile.

O rezil platforma, Atam'ın anısına bunları yaşattıkları halde daha abone olan var mı şaşırıyorum. Geçen birtakım ünlümsüler gitmiş reklamını yapıyor. Gördükçe yerin dibine giriyorum.

Part 1 internette bulunabiliyor ama part 2 bırak korsanı, ücretli şekilde bile izlenemiyor.

Part 1 bile sadece kaçak olarak bulunuyor. Düşünün para verip izleyemiyoruz bile.

O rezil platforma, Atam'ın anısına bunları yaşattıkları halde daha abone olan var mı şaşırıyorum. Geçen birtakım ünlümsüler gitmiş reklamını yapıyor. Gördükçe yerin dibine giriyorum.

Türk platformlar da almıyor ki. Bir tek fox yayınlamış galiba bir de gittiğim için biliyorum sinemalarda gösterildi. Tekrardan izlenmiyor garip geldi. Yani o kadar hayat hikayesi/dönem yapıtı var bir bu mu battı. Kaldı ki hiçbir Türk kanalı da şu an üstlenip almıyor platform olarak da.

Part 1 internette bulunabiliyor ama Part 2 bırak korsanı, ücretli şekilde bile izlenemiyor.

Part 1 dediğiniz 1 saatlik olan mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı